Gom

Ambulant schoonmaakmedewerker regio Noord Limburg en Zuid Limburg

Details van de functie

Logo Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Wil je niet gebonden zijn aan een vaste werkplek? Reageer dan direct!

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een baan waarbij je meerdere klanten bediend en fulltime aan de slag kan gaan? Dan ben je bij GOM aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de regio Noord-Limburg en een in de regio Zuid-Limburg die ons schoonmaakteam met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken.

Met een auto van de zaak ga je naar verschillende klanten in jouw gebied. Je werkt bij verschillende klanten en dat maakt het werken zo afwisselend. Voor de regio Noord-Limburg kan je de ene dag in Weert werken en de andere dag in Roermond. Voor regio Zuid-Limburg kan je de ene dag werkzaam zijn in Maastricht en de andere dag in Heerlen. Je haalt er energie uit om dagelijks van werkomgeving te wisselen en verantwoordelijkheid te krijgen voor deze werkzaamheden.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 en 15:00 uur. Je kan 38 uur per week aan de slag gaan en samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,15 en ?13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • een auto van de zaak;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is verplicht;
  • je bent in bezit van een BOS diploma;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • een rijbewijs B.

Ben jij de flexibele schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving Noord-Limburg of Zuid-Limburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom