Gom

Facilitair medewerker schoonmaak bij Royal FloraHolland in Aalsmeer

Details van de functie

Logo Weet jij als facilitair medewerker schoonmaak de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in Aalsmeer? dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Aalsmeer, onder rook van Amsterdam? Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het er aan toe gaat bij de grootste bloemen veiling ter wereld? Én ben jij niet beroerd om je handen uit de mouwen te steken? Dan zoekt Gom jou!

Bij Royal FloraHolland in Aalsmeer, Noord-Holland zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker schoonmaak die ons team komt versterken! De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 10:00 tot 18:00 en op donderdag werk je van 12:30 tot 20:30. Het gaat om een dienstverband van 38 uur per week.

Als facilitair medewerker schoonmaak ben je meer dan alleen schoonmaker én heb je een erg afwisselende baan. Jij zorgt er voor dat Royal FloraHolland weer gaat stralen! Zo doe jij het onderhoud van de vloeren en zorg jij ervoor dat de stations weer netjes zijn. Je ondersteunt het schoonmaak en veeg team met schoonmaak klussen en valt in waar nodig. Hier zal je werken met diverse machines, zoals eenschijfmachine, waterzuiger, schrobzuigautomaat. Kortom een veelzijdige functie op een super toffe locatie, geen dag is hetzelfde!

Heb jij nog geen ervaring in de schoonmaak? Geen probleem, wij leren je graag de kneepjes van het vak!

Naast deze vacature zijn er ook andere mogelijkheden bij Royal FloraHolland. Benieuwd? Neem contact op met onze recruiter voor meer info.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,41 en ?14,19 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engels taal in woord en geschrift;
  • zin om dagelijks fysiek en actief aan de slag te gaan;
  • een diploma vloerenonderhoud of je bent bereid om deze te behalen;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de facilitair medewerker schoonmaak die wij zoeken bij Royal FloraHolland in Aalsmeer? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom