Gom

Parttime schoonmaakmedewerker bij Neos Eindhoven

Details van de functie

Logo Bij GOM zijn we op zoek naar een versterking van ons schoonmaakteam in Eindhoven. Wil jij niet de hele dag op dezelfde locatie werken? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Neos is een regionale opvang organisatie die hulp voorzien aan mensen die dringend hulp nodig hebben in de regio Eindhoven. Ze streven een mooi doel na en dat is: Het bieden van een nieuw perspectief aan kwetsbare burgers.

Voor de functie als schoonmaakmedewerker ben je werkzaam op de kantoor locatie. Jij zorgt ervoor dat de tafels, stoelen, sanitair, koffieapparaten etc. er allemaal spik en span uitzien nadat je dienst voorbij is. De werktijden zijn: Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 10:30. Het gaat hierbij dus om een parttime dienstverband van 15 uur per week.

Ben jij een ochtendmens en wil je graag parttime aan de slag dan zou dit een passende vacature voor je kunnen zijn!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,15 en ?13,87 per uur afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring met schoonmaakwerkzaamheden is een pré.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom