Tata Steel

Administratief Medewerker Site Breed Onderhoud

Details van de functie

Logo Jij zorgt als Administratief Medewerker voor de borging van documenten en processen.

Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker bij Site breed onderhoud (SBO) zorg jij voor de borging van documenten en processen. Een mooie uitdaging waarbij jij ook de kans en vrijheid krijgt om zelf met verbeteringen te komen. Je belangrijkste aandachtsgebieden zijn onder andere als volgt:
1. Het beheren en aanpassen van documentatie.
2. Het opzetten en beheren van werkprocessen.
3. Het opstellen van rapportages.

Het beheren en aanpassen van documentatie
In de diverse systemen zorg jij voor het controleren en beheren van alle documenten binnen de afdeling zodat deze up-to-date zijn en op de juiste locatie te vinden zijn. Momenteel is veel documentatie nog lokaal geplaatst, deze ga jij overzetten naar de Cloud (Sharepoint).

Het opzetten en beheren van werkprocessen
Als Administratief Medewerker draag jij zorg voor het opzetten van nieuwe werkprocessen. Een voorbeeld hiervan is een proces om wijzigingen in technische tekeningen uit te laten voeren zodat altijd de juiste tekening gekoppeld is bij een opdracht.

Het opstellen van rapportages
Jij speelt rol bij het verzorgen van diverse management rapportages vanuit onze systemen. Jij zorgt er voor dat de actuele rapportages beschikbaar zijn en juist worden vastgelegd.

Herken jij jezelf hierin?

Als Administratief Medewerker heb je een uitdagende positie waar verschillende werkzaamheden liggen en het belangrijk is om prioriteiten te stellen.
  • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding.
  • Heb je ervaring met administratieve werkzaamheden.
  • Ben jij in staat om overzicht te bewaren als er veel werk ligt.
  • Weet jij prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij jou?

Deze positie is op fulltime basis. Op basis hiervan bieden wij jou:
  • Een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring op maximaal EUR 4.200,- bruto ligt.
  • Een variabele winstdeling, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
  • Veel vrije tijd, omdat je naast 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
  • Wordt 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw afdeling:
Het Technisch Bureau van SBO werkt momenteel aan het centraliseren van alle Maintenance Engineering en Bedrijfsbureau activiteiten binnen de SBO organisatie. Je werkt nauw samen met je Chef Technisch bureau, je collega Maintenance Engineers, de Technisch Bureaucoördinator en de financieel administratief medewerker. Als Assistent Chef Technisch Bureau wordt je mede verantwoordelijk voor het ondersteunen van het organiseren van gepland onderhoud en processen. De ambitie en uitdaging is om met het Technisch Bureau nog verder te bouwen aan de onderhoudsprocessen van SBO.

Jouw afdeling
Site breed onderhoud (SBO) als onderdeel van Site Services & Beheer is bezig met een grote professionaliseringsslag. Het Technisch Bureau implementeert en bewaakt onderhoudsprocessen (CAMF), ondersteunt bij het gebruik van de verschillende systemen zoals SAP en helpt bij het goed organiseren van het onderhoud. Daarnaast heeft SBO met ondersteuning van het Technisch Bureau de uitdaging om, naast het onderhoud aan de eigen installaties en gebouwen, ook het gedelegeerd beheer voor de werkeenheden verder te organiseren.

Site Breed Onderhoud (SBO) voert voor de site IJmuiden ketenbreed de regie op de gebieden beheer van infrastructuur, gebouwen en facilitair management. Op deze gebieden ambieert SBO de enige en vanzelfsprekende dienstverlener voor de gebruiker te zijn. Daartoe leveren we diensten met een optimale prijs-/kwaliteitverhouding, zijn onze medewerkers professioneel en klantgericht, en blijven wij onze diensten continu verbeteren.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Sophia Dekker, [klik hier voor het telefoonnummer] .

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel