Gom

Handyman GOM Offices Noord-Brabant/Limburg

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de schoonmaakbranche waar geen een dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een handyman die werkzaam zal zijn in Noord-Brabant, Noord-Limburg en Midden-Limburg die ons team bij Gom Offices komt versterken! De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 20:00 uur. De definitieve tijden zijn in overleg met de leidinggevende te bepalen. Je krijgt een contract voor 38 uur per week. Dit is een fulltime dienstverband. Let op! Je bent sporadisch ook werkzaam in het weekend.

Geen dag is hetzelfde! Je krijgt een volledig ingerichte bedrijfswagen voorzien van alle middelen en materialen die je nodig hebt om je werkzaamheden uit te kunnen voeren bij onze klanten in de Business Unit Offices. De ene dag ga je langs klanten in Eindhoven of Weert en de andere dag ben je onderweg naar Roermond. Een geldig rijbewijs is noodzakelijk voor deze veelzijdige functie.

Als handyman in deze regio heb je een erg afwisselende en veelzijdige baan. Je werkzaamheden bestaan uit periodieke schoonmaakwerkzaamheden zoals het onderhouden van de vloeren en dieptereiniging. Waar nodig ondersteun je je collega's met de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Communicatie is een sterk punt aangezien je veel contact hebt met klanten en je collega's.

Hebben wij je interesse gewekt na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via de sollicitatieknop!

Wat je krijgt

Werken als handyman bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf een bruto uurloon tussen ?13,36 en ?15,28 per uur (op basis van 21 jaar en ouder, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • mobiele telefoon;
  • een bedrijfsauto voorzien van alle producten die je nodig hebt om je werk als Handyman goed uit te kunnen voeren.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring met vsr-kms kwaliteit;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaakmedewerker die wij zoeken in Zuid-Limburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom