Facilicom Solutions

Medewerker Facility bij onze klant ABN AMRO in Amstelveen

Details van de functie

Logo Ben jij onze nieuwe dienstverlenende collega?

Functieomschrijving

Ben jij dienstverlenend en zorg jij er voor dat problemen op locatie voorkomen worden? Ja? Dan willen we heel graag dat jij ons team komt versterken als Medewerker Facility bij onze klant ABN AMRO.

Je bent een echte regelaar. Je haalt plezier uit contact met mensen en helpt mensen graag waar nodig. Mogelijke knelpunten signaleer je en pak je aan. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je mensen op de juiste manier te woord te staan. Je bent het visitekaartje van Facilicom bij onze klant.

Als Medewerker Facility heb je uitvoerende, signalerende en administratieve werkzaamheden. Je bent o.a. bezig met het aanvullen van kantoorartikelen, postverwerking en kleinere reparaties Jij helpt de medewerkers aan een prettige werkomgeving.

De werkzaamheden die bij deze functie horen zijn gevarieerd. Je bent breed inzetbaar, in staat om snel te handelen en je voelt je verantwoordelijk om onze klant zo goed mogelijk te bedienen. Je bent proactief en hebt een positieve instelling. Je beleeft er plezier in om klachten/ problemen of afwijkingen (m.b.t. de huisvesting en ordentelijkheid van de locatie) te signaleren, te verhelpen en waar mogelijk te voorkomen. Je werkt samen met het Facilty team, o.a. de schoonmaak, beveiligings- en receptie diensten die wij leveren aan onze klant. Het is zeker geen baan waarbij je van 9 tot 5 achter een computer zit.

Wat je krijgt

 • Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving met veel ruimte voor initiatief;
 • Een marktconform salaris van ? 2.000,- tot ? 2.500,- per maand op basis van een fulltime dienstverband, afgestemd op jouw leeftijd en ervaring. Binnen Facilicom Solutions kennen we een salarisbetaling per 4 wekenperiode;
 • Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden aansluitend op jouw behoefte;
 • Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze collectieve ziektekostenverzekeringen en andere collectieve verzekeringen;
 • Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega?s voor elkaar klaar staan.

Wie je bent

 • MBO niveau 2 of 3 werk- en denk niveau, verkregen door opleiding of ervaring in een facilitaire omgeving;
 • Klanttevredenheid is waar jij naar streeft, maar wel binnen de mogelijkheden;
 • Communicatief vaardig;
 • Fysiek in goede conditie;
 • Je kan zelfstandig en in een team functioneren;
 • Je hebt een dienstverlenend karakter en vindt het een ?kick? om de opdrachtgever te ondersteunen en ?zijn probleem het jouwe te maken?.

Ben jij de Medewerker Facility die wij zoeken? Reageer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions