Gom

Implementatiemedewerker bij Gom

Details van de functie

Logo Heb jij het in je om jouw tanden in onze implementatieprojecten te zetten? Weet jij de vertaling te maken voor en met onze operatie?

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op. Binnen de segmenten Onderwijs, Offices, Specialistische Reiniging en Zorg zorgen we niet alleen voor behoud van kwaliteit & werkgeluk maar stimuleren tot het continue ontwikkelen en doorvoeren van structurele verbeteringen. Als Implementatiemedewerker word jij onderdeel van het Performance Center van Gom.

Dit Performance Center is het expertise centrum van Gom op het gebied van schoonmaakmethodieken en toegepaste werkmethodes voor specifieke omgevingen en klantoplossingen. Het Performance Center levert een proactieve en meetbare bijdrage aan het realiseren en behouden van een optimale schoonmaakdienstverlening. Het goed en volledig implementeren van onze dienstverlening is een heel belangrijk onderdeel. Door onze hoge kwaliteit van implementeren maken wij direct impact; bij onze klant, bij onze medewerkers en in het realiseren van in een goede werkorganisatie voor onze Operatie. En daarmee versterken we de positie van Gom waarbij we als meest gewaardeerde schoonmaakbedrijf van Nederland erkend worden.

Dit ga je doen

In jouw rol als Implementatiemedewerker ben je (mede) verantwoordelijk voor het co÷rdineren van het gehele implementatietraject bij de opstart of doorstart van een bestaande of nieuwe schoonmaakdienstverlening bij onze klanten, Je werkt hierbij nauw samen met onze operatie waarbij de Business Unit Directeur jouw (interne) opdrachtgever is. Bij de start van een nieuw contract voor een nieuwe opdrachtgever zorg jij ervoor dat onze schoonmaakdienstverlening tot leven komt. Jij co÷rdineert het (eerste) contact met onze (toekomstige) medewerkers, zorgt voor de organisatie en de planning, de communicatielijnen, de afstemming tussen leveranciers en divisies, bewaakt de kwaliteit etc. Jij brengt het project van de start naar de fase van beheer.

Bij een nieuwe opdracht vertaal jij wat de organisatie nodig heeft naar de operatie. Je hebt hierin binnen Gom een co÷rdinerende rol richting alle betrokkenen. Denk daarbij aan onze eigen organisatie, de (toekomstige) medewerkers, de klant en veelal ook de latende partij. Je hebt een directe lijn met de operatie in de overdracht naar een goede start van het contract. Je inventariseert en schrijft een projectaanpak, zodat het voor iedereen helder is; wat er gaat gebeuren en wie waar verantwoordelijk voor is. Je bewaakt en controleert de voortgang van de implementatie, je anticipeert op wijzigingen en neemt iedereen hierin mee. Je weet je stakeholders aan te sluiten en je motiveert en begeleidt de medewerkers om je heen. De ge´mplementeerde oplossing breng je met alle betrokkenen tot een succesvol resultaat en je zorgt voor een goede overdracht. Je hebt oog voor de nazorg en een goede afronding.

Daarnaast begeleid je transitie- en verbetertrajecten bij lopende contracten. Bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuwe schoonmaakdienstverlening aan een reeds bestaand contract, het optimaliseren van processen & middelen of een transitie begeleiden van taak- naar resultaatgericht schoonmaak.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, de grootste Facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in het Implementatie team van het Performance Center. Dit team beschikt over grote deskundigheid met een goede drive die de samenwerking opzoekt binnen de veranderende omgeving. Je werkt met je eigen implementatieteam op je project, maar vormt samen met de andere implementatiemedewerkers een hecht team. Jullie delen kennis, hebben overleg, bespreken complexe casussen en schakelen elkaar in voor tips en tricks.

Daarnaast kun je rekenen op:
 • Afhankelijk van je ervaring, een salaris tussen ? 2.750,- en ? 3.250,- bruto per maand op fulltime basis;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • (Persoonlijke) ontwikkeling wordt gestimuleerd en geboden.

Wie je bent

Je bent een dynamische energieke persoonlijkheid die mensen meeneemt, je weet te verbinden en te motiveren. Je werkt graag samen en bent graag op pad. Je bent in staat een helicopterview te houden maar houdt ook van de details. Jij bent gedreven en jouw implementaties zijn succesvol! Jij bent in staat te luisteren en met alle betrokkenen goed samen te werken. Je neemt je werk serieus en ziet fun & humor op het werk als een musthave. Je bent analytisch en je bent iemand die het leuk vindt projectmatig te werken en methodieken ook toepast. Oftewel jij weet de klantwens te vertalen naar een functionele en inhoudelijke oplossing en iedereen van hoog tot laag hierin mee te krijgen! Je haalt energie uit het omgaan met mensen op alle niveaus van de organisatie.

Schoonmaak en/of facilitaire kennis is een vereiste; je spreekt de taal en je begrijpt de het werkveld.

Wat heb je nog meer:
 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Kennis van de grondbeginselen van projectmatig werken;
 • Minimaal 2-4 jaar werkervaring;
 • Een hands-on mentaliteit: je bent bereid om soms de mouwen op te stropen in de operatie;
 • Ervaring met projectmatig & operationeel werken binnen de schoonmaakbranche.

Ben jij de kennisdeler en verbinder die wij zoeken? Ga jij binnenkort graag aan de slag met onze implementatietrajecten? Solliciteer dan via de knop!

Liever eerst nog meer te weten komen? Dat kan! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom