Consolid

Opleiding tot buschauffeur Qbuzz

Details van de functie

Logo Je kunt verschillende redenen hebben om buschauffeur bij Consolid te willen worden. Je zit graag op de weg, maar ook op een plek met veel verantwoordelijkheden. Je bent een heer/dame in het verkeer, maar zeker richting je passagiers. Je bent stressbestendig, maar houdt wel van uitdagingen. Je hebt een scherpe blik op de weg, maar ook op je eigen toekomst.

Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur bij Consolid kiest voor een vak waarmee je niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming brengt. Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Jij bepaalt je uren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. Jij bent de gezagvoerder over jouw bus. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo?n grote bus? Sta je stevig in je schoenen en houd je van omgaan met mensen? Solliciteer dan nu voor deze opleiding.

Wij verzorgen jouw opleiding! De opleiding neemt ongeveer drie tot vier maanden in beslag. Hiervan zit je 3 weken fulltime in de schoolbanken, gevolgd door 3 tot 4 keer in de week rijlessen die ongeveer een dagdeel duren. In de weekenden en in de avonden ben je gedurende de opleiding vrij. Consolid regelt de opleiding en neemt de kosten voor haar rekening.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een gratis opleiding tot buschauffeur;
  • Een mooi start salaris tussen de EUR2500 en EUR2900 bruto per maand;
  • De volledige verzorging van jouw opleiding;
  • Aandacht voor persoonlijke groei;
  • De mogelijkheid om je eigen beschikbaarheid door te geven;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid