Consolid

Magazijnmedewerker Technische Unie

Details van de functie

Logo Je werkt samen met een vast team op het op- en overslagpunt in Eindhoven. Tijdens de nacht worden verschillende bestellingen ontvangen, variŽrend van zonnepanelen tot schroefjes. Als team zorgen jullie ervoor dat alle bestellingen klaarstaan voor de juiste routes en de vrachtwagens op tijd geladen worden. Je werkt afwisselende diensten: 4:30 tot 13:00 en van 22:00 tot 6:30.

Over Technische Unie:

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Het bedrijf levert een breed scala aan producten en diensten aan professionals in de installatiebranche. Het assortiment van Technische Unie omvat meer dan 2 miljoen producten, van verlichting tot bevestigingsmateriaal en van verwarmingssystemen tot gereedschappen. Werken bij Technische Unie betekent werken bij een innovatieve en klantgerichte organisatie met een duidelijke visie op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Arbeidsvoorwaarden

De Technische Unie in Eindhoven is momenteel op zoek naar nieuwe logistieke toppers. De Technische Unie heeft jou het volgende te bieden:
  • Extra toeslagen: 50% extra tussen 00:00-05:00, 25% extra tussen 05:00-06:00;
  • Een baan voor een langere tijd met kans om overgenomen te worden;
  • Een fijne werkomgeving waar je logistieke ervaring op kunt doen;
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid