Gom

Schoonmaak medewerker COA Aalden-Zweeloo

Details van de functie

Logo Woon jij in (de omgeving van) Aalden en ben je op zoek naar een schoonmaak baan? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Wij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als schoonmaak medewerker bij het COA in Aalden. Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers is een locatie waar asielzoekers worden opgevangen en begeleid worden naar een toekomst in Nederland of daarbuiten. De locatie bestaat uit verschillende gebouwen die schoongemaakt moeten worden. Jouw dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonmaken van kantoren, stofwissen, het dweilen van verkeersruimten en het sanitair schoonhouden. Als schoonmaak medewerker ben je voornamelijk aan het werk in de algemene ruimtes, kantoorruimtes en receptie.

Openstaande dienst:
  • Maandag t/m vrijdag 3,5 uur per dag tussen 08:00-20:00 uur. Werktijden in overleg. 17,5 uur per week locatie: Zweeloo.

Heb je vragen? Bel de recruiter of stuur een berichtje via whatsapp.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Een contract van 7 maanden waarvan 1 maand proef;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag.
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Je bent dienstverlenend ingesteld, kunt je goed inleven in een ander en bent een aanpakker. Een dienst van een collega overnemen? Jij kijkt direct of je kunt. Collega's kunnen op je rekenen en werken graag met jou samen. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de schoonmaakbranche;
  • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken / zich verantwoordelijk voelt;
  • Je bent bereid om extra te werken wanneer dit nodig is (flexibiliteit).

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Aalden? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom