Gom

Parttime schoonmaakmedewerker bij Ceva Tilburg

Details van de functie

Logo Woon je in de omgeving van Tilburg? En ben je op zoek naar een bijbaan in de ochtend? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als schoonmaak medewerker in Tilburg? Dan komen wij graag met jou in contact! Je bent een belangrijke schakel in de logistieke omgeving van Ceva waarin jij zorg draagt voor het schoonhouden van de werkomgeving.

De werkdagen-/tijden: Van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 09:30. Het gaat hier om een parttime dienstverband van 12,5 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Tilburg, Noord-Brabant? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom