Incluzio Leiden

Sociaal Co÷rdinator

Details van de functie

Logo Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is! Kom jij ons helpen als Sociaal Co÷rdinator?

Functieomschrijving

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan!

In onze visie staan zelfregie en minder afhankelijkheid van professionals, meer steun vanuit de gemeenschap en netwerken centraal. Door een grotere rol voor en door inwoners neemt de kracht en vitaliteit van de straten, buurten en wijken toe. Wij zien de kracht van inwoners en stimuleren hen om talenten verder te ontwikkelen. We gaan uit van de wensen en behoeften van inwoners en buurten en werken vraaggericht. Onze aanpak is georganiseerd vanuit de buurt, laagdrempelig en voor elke inwoner toegankelijk. We maken gebruik van aanwezige voorzieningen, faciliteren inwoners waar mogelijk, zetten bewezen innovaties uit het hele land in en experimenteren met nieuwe werkvormen en technologische innovaties.

Onze resultaten maken we inzichtelijk voor onze opdrachtgever en voor inwoners. Onze kernwaarden zijn autonomie en vertrouwen. We gaan ervan uit dat onze medewerkers het beste weten hoe zij hun werkzaamheden moeten vormgeven. We vertrouwen op de aanwezige deskundigheid en expertise. Door onze systemen goed in te richten worden medewerkers zoveel mogelijk gefaciliteerd en ondersteund.

Met enthousiaste en ondernemende professionals die vanuit bruisende buurtlocaties aan de slag gaan, werken wij aan een sterke sociale basis in Leiden. Met 7 wijknetwerken sluiten wij aan op de sociale wijkteams en jeugd- en gezinsteams.

Per direct zijn wij voor onze buurtgebouwen: gastvrij, schoon, veilig op zoek naar een:

SOCIAAL COÍRDINATOR

Kenmerken van de Sociaal Co÷rdinatoren bij Incluzio Leiden

Onze professionals zijn ondernemend, resultaatgericht, verbindend en denken en werken out-of-the-box. Onze aanpak is gebaseerd op de WIE focus, gericht op Wederkerigheid, het Informele netwerk van de bewoner/ klant, en het versterken van de Eigen kracht!

Wat ga je doen?

Je bent een enthousiaste, positief ingestelde, ondernemende collega en professional.

Jij bent het gezicht en het aanspreekpunt van het buurtgebouw.
 • Je werkt als verbinder in de wijk en zorgt ervoor dat het pand optimaal benut wordt
 • Je bent vraagbaak voor bezoekers, bewoners en degenen die gebruik maken van het buurtgebouw
 • Je begeleidt vrijwilligers en stagiaires op het inzetten van hun talent
 • Je draagt zorg voor een goed lopend, veilig en schoon buurtgebouw. Je zorgt voor het onderhoud en reparaties van het gebouw, voor de inventaris en voor het uitvoeren van algemene onderhouds- en tuintaken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de openings -en sluitingstijden van het gebouw en hebt een actieve rol bij calamiteiten.
 • Je maakt onderdeel uit van een integraal team
 • Je houdt toezicht op het gebruik van het gebouw en de inventarisgoederen door gebruikers/deelnemers en zorgt voor de inkoop en de voorraad. Ook ben je verantwoordelijk voor het dagelijks toezicht en controle op de kas.

Wat je krijgt

Wij bieden een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie met flexibele werktijden. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid, resultaatverantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan een nieuwe organisatie en deze verder vorm te geven.

 • Beloning conform CAO Sociaal Werk, schaal 7/8 op basis van je opleidingsniveau;
 • Individueel Keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaaruitkering;
 • Ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden (loopbaanbudget cao sw).

Wie je bent

Jij bent een verantwoordelijke professional, slagvaardig en handig. Je weet goed om te gaan met veel vrijheid, kunt goed plannen en overzicht houden. Wij vragen

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring.
 • Technisch inzicht en affiniteit met gebouwen, materiaal, machines en apparatuur.
 • Goede computervaardigheden (Outlook, Excel en Word).
 • Je bent toegankelijk en bent contactueel vaardig in het onderhouden van in- en externe contacten. Ook weet je goed om te gaan met een diversiteit aan bewoners en in het bijzonder mensen met een beperking.
 • Je weet de rust te bewaren en bent stressbestendig, overtuigend, flexibel, doortastend.
 • Een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week en de bereidheid om buiten kantoortijden te werken als de situatie daar om vraagt.
 • Je woont in (de omgeving van) Leiden.

Enthousiast?

Wacht niet te lang en solliciteer direct! Wij zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet. Sollicitaties graag via de sollicitatiebutton in verband met de AVG.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Leiden