Gom

Schoonmaak medewerker bij een zorginstelling in Assen

Details van de functie

Logo Woon jij in Assen en ben je op zoek naar een parttime schoonmaak baan in de zorg? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Bij Gom Zorg zijn we op zoek naar een enthousiaste en zorgzame schoonmaak medewerker voor zorginstelling Vanboeijen in Assen. Vanboeijen zet zich in voor de ondersteuning en begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een vaak ernstige verstandelijke beperking. Zij begeleiden mensen in hun thuisomgeving of op één van de locaties. Ze ondersteunen bij wonen, werk- en dagbesteding en vrije tijd. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het welzijn en de gezondheid en van anderen. Jouw dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zullen bestaan uit het dweilen van de gangen, het schoonmaken van de kamers, het afnemen van de tafels, stofwissen en het sanitair schoonmaken.

Vacature:
  • Parttime schoonmaakmedewerker voor 12,5 uur per week / 2,5 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Werktijden in overleg tussen 16:00 en 21:30 uur.

Heb je vragen? Bel de recruiter of stuur een berichtje via whatsapp.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Een contract van 7 maanden waarvan 1 maand proef;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en bent dienstverlenend ingesteld. Je kunt je goed inleven in een ander en bent vriendelijk voor en naar anderen. Een dienst van een collega overnemen? Jij kijkt direct of je kunt. Collega's kunnen op je rekenen en werken graag met jou samen. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:
  • Oog voor detail, je ziet vuil liggen en gaat voor een stralend resultaat;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de schoonmaak;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een VOG of kan deze aanvragen.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Assen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom