Gom

Schoonmaak medewerker kantoren in Deventer

Details van de functie

Logo Woon jij in Deventer en wil je aan de slag bij een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland? Kom werken bij Gom!

Functieomschrijving

Bij Gom, een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Wij zoeken iemand met passie voor schoonmaakwerk en oog voor detail. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonhouden van het kantoorpand van ICT Netherlands in Deventer.

Als parttime schoonmaakmedewerker werk je 11,25 uur per week en ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Je werktijden zijn van 16:30 tot 18:45 uur.

Het is belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en zelfstandig kunt werken. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van kantoorruimtes en het sanitair. Hierbij zorg jij ervoor dat alles er spic en span uitziet, zodat de medewerkers in een frisse omgeving kunnen werken.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met de recruiter.

Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een goed salaris! Als schoonmaker verdien je bij ons een bruto uurloon vanaf ?12,15 tot ?13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring.
  • Een contract van 7 maanden waarvan 1 maand proef; tijdens deze periode krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt en of er sprake is van wederzijdse klik.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering; dit zorgt voor extra financiŽle ruimte waardoor jij meer kunt genieten van het leven.
  • Een extra vrije dag op je verjaardag; wie wil er nou niet jarig zijn tijdens werktijd?
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen! We stimuleren graag de groei van onze medewerkers.

Wie je bent

Om voor deze functie in aanmerking te komen, vragen wij het volgende:
  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken / zich verantwoordelijk voelt;
  • Je bent bereid om extra te werken wanneer dit nodig is (flexibiliteit).

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Deventer? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom