Incluzio

Huishoudelijke Hulp

 • Vacature
 • Noord-Holland
Amsterdam-West, Amsterdam
19 maart 2023

Details van de functie

Logo Amsterdam Oud-West

Functieomschrijving

Leuk dat je interesse hebt in onze vacature! Als huishoudelijke hulp help jij met de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis die daar zelf niet meer goed toe in staat zijn. Je krijgt je eigen klanten toegewezen volgens een vaste wekelijkse planning, op basis van jouw beschikbaarheid. De werktijden liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00u en 18:00u, op de dagen en tijden dat jij kan! En ook nog eens bij jou in de buurt, op fietsafstand.

Tessa is student en werk nu enkele maanden bij Cordaan Thuisdiensten.
Waarom heb ik voor huishoudelijke hulp gekozen? Ik wil graag iets betekenen voor de samenleving en vind het contact met mensen erg fijn. Ik kan zelf aangeven wanneer ik wil werken en dit is in combinatie met mijn studie erg fijn. Ik heb verschillende cliŽnten en eigenlijk word je bij iedereen met open armen ontvangen en kun je met je hulp hun leven ook aangenamer maken. Ik had natuurlijk niet gedacht toen ik ging studeren dat ik ramen zou lappen en zou stoffen bij mensen, maar ik geniet er nu echt van omdat je persoonlijk contact hebt met mensen die jou nodig hebben. Bovendien is het natuurlijk ook een mooie bijverdienste en staat het ook nog eens goed op je cv als je naast je studie ervaring in de zorg hebt opgedaan.

Wat je krijgt

 • Je krijgt een contract tussen de 2,5 en 24 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid
 • Je krijgt bij ons een cao conform salaris van ?10,76 bruto per uur
 • Je kunt dichtbij huis werken, op fietsafstand met een fietsvergoeding van ? 1,16. Ook mag je ?75,- aan fiets reparaties declareren
 • Je krijgt ?5,- per periode voor je telefoonkosten
 • Je kunt werken op de dagen en tijden dat jij wilt: maandag tot en met vrijdag tussen 08:00u en 18:00u
 • Je krijgt een vakantie toeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,33%
 • Je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Je kan bij ons snel beginnen met werken als je dat wilt
 • Je kunt online onbeperkt trainingen volgen via ons opleidingen platform Goodhabitz. De leukste manier om meer kennis op te doen in jouw vakgebied of persoonlijke interesse!
 • Ook als vakantiekracht ben je van harte welkom, parttime of als bijbaan
Word jij onze nieuwe collega bij Cordaan Thuisdiensten? Klik dan snel op de sollicitatieknop.

Wie je bent

Jouw belangrijkste taken zijn: stoffen, stofzuigen en schoonmaken van sanitair en keuken, maar ook was- en strijkwerk. Ons uitgangspunt is dat je huishoudelijke werkzaamheden waar mogelijk samen met de klant doet. Je haalt niet alleen voldoening uit het verrichten van schoonmaakwerk, maar bent ook in staat om veranderingen bij de klant thuis te signaleren en hierop actie te ondernemen.

Ben jij sociaal, hou je van een opgeruimd huis en het je een hart voor zorg? Kom dan werken bij Cordaan Thuisdiensten onze cliŽnten kunnen jouw hulp en ondersteuning goed gebruiken!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio