Gom

Schoonmaak medewerker bij een school in Hoek van Holland

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Hoek van Holland, Zuid-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Hoek van Holland, Zuid-Holland? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij voor een de basisschool Innova op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in Hoek van Holland, Zuid-Holland. Het gaat om een parttime dienstverband van 25 uur per week. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 20:00.

Wil je liever 12,5 uur werken of toch liever meer uur? Vraag naar de mogelijkheden met de recruiter! We zijn namelijk ook op zoek naar schoonmaakmedewerkers die seizoensgebonden uren willen maken op een camping.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • een VOG of de mogelijkheid om deze aan te vragen;
  • ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaak.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Hoek van Holland, Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom