Gom

HR Business Partner bij Gom Onderwijs

Details van de functie

Logo Weet jij als HR Business Partner jouw collega?s te inspireren het beste uit zichzelf te halen? Ben je gedreven om ook een aantal HR projecten op te pakken?

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op.

Binnen de segmenten Onderwijs, Offices, Specialistische Reiniging en Zorg zorgen we niet alleen voor behoud van kwaliteit & werkgeluk maar stimuleren we ook tot het continue ontwikkelen en doorvoeren van structurele verbeteringen. Als HR Business Partner word jij onderdeel van de business units Onderwijs en Tapwacht en kun je rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij het verschil kunt gaan maken. Daarnaast maak je deel uit van het HR team dat zelfstandig werkt, maar elkaar ook frequent ziet voor HR overleg, HR projecten en casu´stieksessies.

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner bij Gom Onderwijs ben je sparringpartner en adviseur voor klantmanagers in de regio Eindhoven en Limburg. Je geeft invulling en uitvoering aan het HR beleid en geeft een vertaling daarvan naar de operatie. Je signaleert en analyseert wat er gebeurt in jouw regio en stelt proactief verbetervoorstellen voor. Vanuit de doelstelling ?samen bijdragen aan een betere leefomgeving voor iedereen? weet jij je collega's te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Dit doe je door vanuit jouw expertise mee te denken en te adviseren op het gebied van o.a.:
 • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid;
 • Ontwikkeling en interne doorstroming;
 • Cultuur en leidinggeven;
 • Wet- en regelgeving en juridische casu´stiek.

Hiermee zorg je ervoor dat de lijnmanagers krachtiger worden in hun leidinggevende rol en we de juiste mensen op de juiste plaats hebben. Daarbij draag je bij aan gemotiveerde medewerkers, die werkgeluk ervaren, met als doel een team te vormen van duurzaam inzetbare en betrokken medewerkers.

Naast jouw werk voor de business unit Onderwijs in het zuiden van Nederland en voor Tapwacht krijg jij ook een aantal HR Projecten in portefeuille. Deze projecten kunnen uiteen lopen met altijd een HR karakter, te starten met een project gericht op vitaliteit.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar we elke dag Úcht impact maken. Je gaat onderdeel uitmaken van het HR team van Gom Onderwijs met twee andere HR Business Partners, drie Verzuimcoaches en administratieve ondersteuning. Gom breed maak je deel uit van een team van acht HR Business Partners. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jouw eigen agenda in te delen waarbij aanwezigheid op locaties voor overleggen met Klantmanager en middenkader een bepaalde mate van flexibiliteit vragen.

Naast een veelzijdige functie in een leuk team, bieden wij:
 • een salaris tussen de ? 3.500,- en ? 4.400,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime inzet;
 • een leaseauto, laptop, telefoon;
 • een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s!

Wie je bent

Om succesvol te zijn in deze functie ben je resultaatgerichtheid, vernieuwend en weet je te verbinden. Je bent een veerkrachtig persoon, die mee kan denken en bewegen met de organisatie. Je snapt het spanningsveld met de operatie, weet hoe die te bewegen en mee te krijgen. Je bent daadkrachtig en communicatief sterk en tactisch, je hebt immers met verschillende belangen te maken. Je hebt een sterke helicopterview en oog voor de lange termijn. Je krijgt energie van een dynamische en veeleisende omgeving en bouwt graag mee aan een organisatie in beweging.

Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting HRM;
 • 3 tot 5 jaar relevante ervaring binnen het HRM domein;
 • ervaring met projectmatig werk;
 • een hands-on mentaliteit;
 • affiniteit met onze doelgroep of ervaring met vergelijkbare doelgroepen.

Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Eindhoven.

Ben jij de energieke, gedreven en verbindende HR Business Partner die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wil je eerst nog vragen stellen over deze functie of onze organisatie? Dat kan! Neem dan eerst contact op met Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom