Gom

Schoonmaak medewerker Coroos in Kapelle

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Kapelle, Zeeland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Kapelle, Zeeland? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij het kantoor van Coroos in Kapelle, Zeeland. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur of 14:00 uur tot 18:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 20 uur per week.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.
  • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (dit is een pré).

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Kapelle, Zeeland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom