Gom

Schoonmaakmedewerker Basisschool de Vlier Helmond

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Helmond? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek in Helmond naar een nieuwe collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken bij een basisschool in Helmond. Het gaat om basisschool de Vlier te Helmond.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 15:30 tot 17:30 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Helmond, Noord-Brabant? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom