Gom

Schoonmaak medewerker bij zorginstelling Daelzicht in Heel

Details van de functie

Logo Woon je in de omgeving van Heel, Limburg? Als schoonmaak medewerker bij Daelzicht is je baan goed te combineren met je privťleven! Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de schoonmaakbranche waarbij je ook je zorgzame kant goed kunt inzetten? Dan is dit de vacature voor jou!

Bij Daelzicht in de plaats Heel, provincie Limburg, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zorgzame schoonmaak medewerker.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 13:00 uur. Dit is een parttimedienstverband van 30 uur per week.

Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het welzijn en de gezondheid van anderen. De reguliere en dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zijn het dweilen van de gangen, het schoonmaken van de kamers, het afnemen van de tafels, stofwissen en het sanitair schoonmaken. Jij hebt tijd en aandacht voor de cliŽnten.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,15 en ?13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • veel diversiteit in je functie;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom op een moment dat voor jou uitkomt, naast ons persoonlijk onboardingprogramma.

Wie je bent

Je bent van nature een zorgzaam persoon en hebt affiniteit met de zorg. Je kunt je goed inleven in een ander en bent vriendelijk voor en naar anderen. Heeft een cliŽnt hulp nodig? Jij signaleert dit en biedt een helpende hand. Dit doe je ook voor jouw collega?s.

Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt in de zorg- of in de schoonmaakbranche. Samen met je collega?s zorg je er elke dag voor dat de cliŽnten in een schone en veilige omgeving kunnen wonen. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je hebt ervaring en/of affiniteit met werken in de zorg ťn in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij Daelzicht in Heel, Limburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom