Facilicom Solutions

Klantmanager Soft- en Hard Services bij Hitachi

Details van de functie

Logo Heb jij het in je om op operationeel en tactisch niveau met Hitachi te schakelen? Ben je ondernemend en kritisch en zorg jij voor een optimale uitvoering van onze diensten?

Functieomschrijving

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Facilicom Solutions is dť totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega?s van Facilicom Solutions elke dag weer creŽert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt.

Bij het grote, van oorsprong Japanse bedrijf, Hitachi verzorgt Facilicom Solutions het complete facilitaire IFM pakket; Soft Services, Beveiliging & Hard Services. De 3 pijlers van onze Integrated Facility Management propositie zijn: we doen het samen, we doen het integraal en we doen het vanuit specialisme.

Dit ga je doen

Als Klantmanager ben je verantwoordelijk voor het klantcontact op tactisch & strategisch niveau voor de drie locaties van Hitachi in Nederland: Amsterdam, Oosterhout & Hoogeveen. Je komt te werken in een productieomgeving waar continuÔteit de hoogste prioriteit heeft. Als Klantmanager is het voor jou en jouw team de uitdaging de klant te ontzorgen in alle facilitaire diensten. Dit vergt een goed stuk stakeholdermanagement en het overzien van het werk wat nodig is. Daarbij zorg jij ervoor dat wij als Facilicom Solutions als ťťn team maximaal en efficiŽnt opereren. Je zorgt voor een lange termijn relatie met de contactpersonen bij de klant ťn met de medewerkers ťn voor een financieel gezonde dienstverlening. Door optimale uitvoering van onze diensten, creŽer je continu toegevoegde waarde voor de klant.

Als gedreven en praktisch ingestelde manager bewaak je de kwalitatieve en kwantitatieve naleving van het contract middels sturing op de KPI?s en de gemaakte afspraken met de klant en medewerkers. Je zorgt voor het behoud en uitbreiding van het contract, stelt accountplannen en jaarplannen op en bent budget- en resultaatverantwoordelijk. Je kijkt continu naar mogelijke verbeterpunten in de operatie die je niet alleen signaleert maar ook (mede) tot uitvoering brengt! Je draagt verrassende oplossingen voor de klant aan en denkt zowel conceptmatig als abstract. Onze opdrachtgever ervaart jou als een volwaardige gesprekspartner die weet te verbinden. Je weet in deze rol op alle niveaus te acteren zowel intern als extern.

In deze afwisselende en zelfstandige functie geef je direct leiding aan een Manager Soft Services en een Manager Hard Services, die op hun beurt de dagelijkse uitvoering van de operatie bij Hitachi aansturen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operationeel Manager.

Wat je krijgt

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega?s voor elkaar klaar staan en dat binnen bijzondere locaties in een bijzondere contract constructie. Je krijgt een leuke afwisselende functie met meer dan voldoende uitdaging en verantwoordelijkheid.

In deze rol is Amsterdam je standplaats en daar ben je minimaal 3 tot 4 dagen per week. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheid. Af en toe kom je ook in Oosterhout of vaker wanneer de situatie erom vraagt uiteraard.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:
  • Een salaris tussen de ? 4.000,- en ? 4.500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;
  • Een leaseauto met NS Business Card, laptop en mobiele telefoon;
  • Een interessante tantiŤmeregeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Jij bent een echte teamspeler: open, sociaal, kunt goed luisteren en weet mensen te verbinden. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid die met zijn of haar open en actieve houding mensen weet mee te krijgen. Je bent sterk in stakeholdermanagement; met je enthousiasme, inlevingsvermogen en creativiteit weet je het verschil te maken. Je durft proactief en innovatief met de klant mee te denken. Je weet wat je wilt bereiken en verliest het klantbelang en het belang van jouw team nooit uit het oog. Je bent in staat een team aan te sturen, ook op afstand. Je bent een echte duizendpoot en schakelt moeiteloos tussen de verschillende niveaus. Jij bent in staat te schakelen tussen operationeel denken en klantgericht op tactisch en strategisch niveau.

Daarnaast zoeken we iemand met:
  • Afgeronde opleiding op hbo niveau, bij voorkeur in een commerciŽle, bedrijfseconomische, technische of facilitaire studierichting;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als commercieel georiŽnteerde manager, bij voorkeur binnen de commerciŽle of technische dienstverlening;
  • Ervaring in een industrieel/technische omgeving;
  • Kennis van de Japanse management cultuur;
  • Kennis van facilitaire dienstverlening, dat kan een single service zijn.

Wil jij met jouw verbindende aanpak graag een bijdrage leveren aan een optimale uitvoering van onze dienstverlening bij Hitachi? Ben jij de gedreven en enthousiaste Klantmanager die wij zoeken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Liever eerst nog wat meer te weten komen? Dat kan! Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions