Tempcontrol B.V.

Cleanroom Medewerker M/V

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Zuid-Holland
Nootdorp
3 maart 2023
1 mei 2023

Details van de functie

Logo Wij groeien en zijn op zoek naar collega's om ons team mee te versterken.

Voor onze cleanroom zoeken wij enthousiaste en precieze medewerkers. In de schone ruimte (cleanroom) reinigen we de temperatuursensoren en maken we ze vrij van o.a. stofdeeltjes/vlekken en vingerafdrukken. Daarna worden de producten ingepakt in diverse verpakkingslagen. De werkzaamheden vinden voor een deel in het donker plaats met behulp van UV-licht. De cleanroom medewerkers dragen voor de werkzaamheden speciale kleding om de producten tegen stofdeeltjes te beschermen. Het is zeer nauwkeurig en fijnmazig werk, mede omdat de temperatuursensoren die wij maken gevoelig en kwetsbaar zijn maar ook omdat de producten nauwkeurig geďdentificeerd moeten worden bijvoorbeeld met behulp van kleine stickers en daarin kun je jezelf geen fouten permitteren.

Jouw profiel
Wij zoeken iemand die gestructureerd en geconcentreerd kan werken, die logisch kan nadenken en alert, zeer nauwkeurig en kritisch is. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Verder moet je goed zijn met getallen en kunnen (hoofd)rekenen.
Een vooropleiding of ervaring is niet noodzakelijk: bij gebleken geschiktheid, wordt je bij ons intern opgeleid en bieden we je de mogelijkheid tot het volgen van een Cleanroomcursus. Mocht je al beschikken over Cleanroom-ervaring of een Cleanroom certificaat, dan is dat natuurlijk een pre!

Werkdagen: (tenminste) woensdag, donderdag, vrijdag
We zoeken iemand voor minimaal 23 uur en ten minste op de woensdag, donderdag en vrijdag. Meer uur is zeker bespreekbaar: een gebruikelijke werkweek is 39 uur. Het is daarnaast fijn als je bereid bent om daarnaast flexibel te werken. Zo ben je beschikbaar om te ondersteunen bij piekdrukte, bijvoorbeeld als er na werktijd wordt overgewerkt.

We bieden je een marktconform salaris en we werken in een gezellig en klein en hecht team en we verzorgen je (interne) opleiding. Bovendien zijn we steeds in ontwikkeling en dat biedt ook ruimte voor ontplooiing.

Solliciteren?
Het werken in een Cleanroom is specifiek werk, bekijk daarom ook eerst bijvoorbeeld de site van de VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland) via www.vccn.nl om wat meer te weten over het soort werkzaamheden. Je kunt ook eerst eventuele vragen over de werkzaamheden stellen door te bellen met Marlies Smits op T: 015 – 251 18 31.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Marlies Smits
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Tempcontrol B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.