Gom

Meewerkend voorman/ -vrouw bij Huntsman in de Botlek Rotterdam

Details van de functie

Logo Weet jij als meewerkend voorman of voorvrouw de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in de omgeving van Rotterdam? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Altijd al nieuwsgierig geweest naar bedrijven in de Botlek? Vanuit Gom hebben wij een groot aantal klanten in de Botlek gebied waar wij zorgen voor een schone werkomgeving.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Huntsman in de Botlek, Zuid-Holland. Je bent zowel schoonmaak medewerker als leidinggevende. Als meewerkend voorman of voorvrouw geef je leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider. Al met al, een leuke afwisselende baan!

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 09:00 tot 13:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10-20 uur per week. Vraag naar de mogelijkheden bij onze recruiter!

Bij Gom ben je méér dan een meewerkend voorman of voorvrouw: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,41 en ?14,19 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • werkkleding;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen!

Wie je bent

Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Als meewerkend voorman/voorvrouw in de schoonmaak weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega?s toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ervaring in leiding geven of de ambitie om dit te leren;
  • In ieder geval 1 jaar ervaring als schoonmaker, interieurverzorger of een andere functie in de schoonmaakbranche.

Ben jij de meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken in de Botlek Rotterdam, Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom