Snoeks Automotive

Stagiair BBL Grafische Vormgeving: Graphic Automotive Designer

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Holland
Nieuw-Vennep, Hoofddorp
6 maart 2023
1 mei 2023

Details van de functie

Logo Als stagiair BBL Grafische Vormgeving vergezel jij ons op het hoofdkantoor van Snoeks Automotive in Nieuw-Vennep. Gedurende jouw stageperiode kom jij bij ons werken in een zeer uitdagende, maar ontzettend leerzame dubbelrol op het snijvlak van productontwerp en visualisatie. Wat jij doet, doet er echt toe want je zult bijdragen aan het op de kaart zetten van onze bestaande LCV producten én de ontwikkeling van nieuwe interieurconcepten.

Wat ga je doen?
Een groot deel van jouw tijd kun jij creatief sleutelen aan visuele content, online en offline, om onze producten en concepten optimaal in beeld te brengen. Jij bent helemaal in jouw element wanneer je onze visie op automotive concepten van de toekomst tot in de puntjes uit weet te beelden. Mocht je geďnteresseerd zijn in CAD, dan bieden wij jou ook de gelegenheid om innovatieve ideeën en modellen uit te werken met professionele CAD-software.

Van nature neem jij het voortouw en zet je graag een stap extra om het beste uit jezelf en uit jouw opdracht te halen. Jouw glas is nooit halfleeg, want jij ziet altijd weer mogelijkheden om de zaakjes op resultaatgerichte wijze tot een succes te brengen.

Wat bieden wij?
Jij kunt van ons verwachten dat wij jou op weg helpen in onze organisatie en jou begeleiden gedurende het traject. Wij verwachten van jou dat jij een creatieve beelddenker bent met een brede interesse (Design, Marketing, Fotografie, etc.) die graag in een technische omgeving werkt. Het zou top zijn als jij ook ervaring meeneemt met de Adobe Creative Cloud (Indesign, Photoshop, After Effect, Illustrator) en programma’s als Keyshot. We helpen jou je vaardigheden verder op te poetsen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Rombout Pruim
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Snoeks Automotive gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.