Facilicom Solutions

Manager services

Details van de functie

Logo Wil jij werken op een prachtige locatie als manager services en hier de horeca tak verder ontwikkelen? Lees dan verder.

Functieomschrijving

Wie zijn wij

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Facilicom Solutions is dť totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega?s van Facilicom Solutions elke dag weer creŽert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven Manager Services het verschil kunt maken!

Functieomschrijving

Als Manager Soft Services (onsite) ben jij operationeel verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige en flexibele dienstverlening op een prachtige locatie, een rijkskantoor naast het centraal station in Utrecht. Je bent onderdeel van het managementteam van R Creators en je rapporteer direct aan de facility manager. Facilicom is samen met Spie en Ballast Nedam de komende 15 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van het kantoorpand, middels een PPS (Publiek Private Samenwerking) constructie. Samen verzorgen wij de integrale dienstverlening, wij sturen de hard en soft services aan. Je bent verantwoordelijk voor het financieel en operationeel beheren van de contracten van diverse diensten (soft services) waaronder de uitvoering van de dienstverlening van diverse horeca-outlets in het pand.

Wat betekent dit?

Dit betekent dat jij de verschillende contracten financieel bewaakt op de vastgelegde afspraken. Hierbij wordt zowel de prestatie van de leveranciers bewaakt als de prestatie van de eigen organisatie. Het managen van het contract wordt gedaan aan de hand van vastgestelde eisen. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor alles rondom de horeca. Je stuurt de cateringmanager en indirect de cateringmedewerkers, cateringbeheerder en kok aan. Jij bent operationeel verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige en flexibele dienstverlening op de locatie voor onze klant. Daarbij zorg jij ervoor dat wij als Facilicom optimaal en efficiŽnt opereren. Klantgericht en dienstverlenend zijn, is in deze rol een must.

De dienstverlening bestaat o.a. uit catering, groenvoorziening, huisvestingsprojecten en schoonmaak. Jij bent verantwoordelijk voor de catering van de diverse horeca-outlets in het pand. De horeca bestaat uit meerdere onderdelen; het bedrijfsrestaurant, uitgiftepunt Oogst waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor wat lekkers, een koffiebar en daarnaast verzorgen we de Banqueting. Zowel bezoekers als medewerkers van het Rijkskantoor kunnen gebruik maken van deze diensten. Op de speciale evenementenverdieping in het vergaderdomein en in het restaurant vinden met enige regelmaat evenementen ook een onderdeel van jouw scope. Tot slot vallen de 50 koffiemachines in het pand onder jouw verantwoording.

Dit betekent dat je 15 man/vrouw aanstuurt; de cateringmanager en indirect de cateringmedewerkers, cateringbeheerder en de kok. Samen met je team zorg jij dat jullie de afspraken na komen en de klantverwachting overtreffen. Bij wijzigingen weet je je team mee te nemen en te motiveren! Jij zorgt ervoor dat wij als Facilicom optimaal en efficiŽnt opereren. Klantgerichtheid en dienstverlenend, zijn in deze rol een must.

Daarnaast zorg je voor een optimale beleving op het gebied van horeca binnen het pand. In jouw rol ben jij vaak in gesprek met de gebruiker van het pand en heb je een echte spilfunctie. Als energieke en enthousiaste manager geef je leiding. Dit doe je op coachende wijze. Jij weet hoe je je team motiveert en het beste uit je medewerkers haalt.

Je vindt het leuk om met strakke SLA?s te werken, stuurt de contracten die zijn afgesloten aan en je houdt je leveranciers bij de les. Je beheert en bewaakt de facilitaire (werk)processen en samen met je collega?s streef je iedere dag opnieuw naar ?operational excellence? en een gezonde business case. Jij vindt hierin de uitdaging om de horeca tak (commercieel) op de juiste wijze in te zetten.

Op termijn zullen de andere soft servicediensten onder jouw verantwoordelijkheid gaan vallen.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een innovatieve en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:

? Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen ? 3.500,-- en ? 4.500,-- fulltime per maand;

? Een leaseauto met NS Business Card, laptop en mobiele telefoon;

? 27 vakantiedagen

? Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;

? Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Behalve enthousiast en ambitieus, ben je een echte teamplayer met organisatietalent. Dienstverlening zit in jouw bloed en jouw focus ligt op het leveren van een optimale klantbeleving. Je bent klantgericht, maar verliest het resultaat niet uit het oog. Je hebt lef, bent ondernemend en je kunt anderen enthousiasmeren over jouw ideeŽn en inzichten. Oftewel jij bent degene die het leuk vindt om samen met ons te bouwen aan onze dienstverlening bij de klant waar flexibiliteit en veerkracht belangrijk zijn!

Voor deze zelfstandige en dynamische functie zoeken wij een energieke Manager Services die beschikt over:

? Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur Facility Management of Hogere Hotelschool;

? Minimaal 3-5 jaar facilitaire werkervaring,

? Flexibiliteit en verbindend vermogen;

? Ervaring in het aansturen van/leidinggeven aan medewerkers is een pre.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions