Gom

Veegmachinist bij Royal FloraHolland in Aalsmeer!

Details van de functie

Logo Weet jij als veegmachinist de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in Honselersdijk? dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Aalsmeer, onder rook van Amsterdam? Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het er aan toe gaat bij de grootste bloemen veiling ter wereld? n vind jij het leuk om te rijden tijdens je werk? Dan zoekt Gom jou!

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij Royal FloraHolland in Aalsmeer. Dit is een fulltime dienstverband van 38 uur in de week. Werkzaamheden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00- 18:00 en op donderdag van 12:30- 20:30.

Als veegmachinist ben jij de Johnston C201 te baas! Met deze 2 ton zware veegmachine en zijn 2 voorgestoken borstels rijd jij door de logistieke omgeving van Royal FloraHolland. Jij zorgt er voor dat iedereen veilig te werk kan gaan omdat de vloeren zijn schoon geveegd! Je bent secuur en oplettend, zodat jij je door al het werkverkeer soepel kan sturen.

Wl benieuwd naar Royal FloraHolland, maar is veegmachinist het niet helemaal voor jou? Naast deze vacature zijn er ook andere mogelijkheden bij Royal FloraHolland. Neem contact op met onze recruiter voor meer info!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,41 en ?14,19 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engels taal in woord en geschrift;
  • heb je affiniteit met rijden en zou je dit graag willen combineren met werk;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de facilitair medewerker schoonmaak die wij zoeken bij Royal FloraHolland in Aalsmeer? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom