Whymultiply

Junior webdeveloper

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Zuid-Holland
Rotterdam
16 maart 2023
13 mei 2023

Details van de functie

Krijg jij energie van een mooie, unieke, snelle en gebruiksvriendelijke website? Vind je het leuk om deze zelf te maken? En wil je er eigenlijk liever meer dan 1 bouwen? Dan zit je bij whymultiply aan het goede adres.

Wie zijn wij?
whymultiply is een frisse en jonge startup die pas net is ontstaan vanuit Growth United. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens uniek is en een eigen kleur heeft. Deze kleuren laten we bloeien, dragen een steentje bij aan de organisatie en werken samen voor een unieke droom. Dat is hoe wij de ideale wereld zien. We halen graag het beste naar boven in elkaar en bij klanten. We zijn betrokken, we zijn benieuwd naar elkaars unieke talenten, vieren verschillen en willen de ander graag succesvol zien. Daarom is onze missie organisaties helpen groeien door hun onderscheidend vermogen te vermarkten.

Wat ga je doen?
Als webdeveloper bij whymultiply ga je voor meerdere organisaties aan de slag met het (ver)bouwen en onderhouden van een website. Samen met het team bedenk je het unieke ontwerp en de opbouw van de website, jij bent uiteindelijk de aangewezen persoon om dat uit te voeren.

Wat bieden we je?
Een plek in ons jonge, kleine, hechte team, waar je samen met ons kan bouwen aan een toekomst met unieke en aansprekende organisaties én natuurlijk aan jouw toekomst en de toekomst van whymultiply zelf. Na bovenstaand verhaal kan het ‘people first’ arbeidsvoorwaardenpakket natuurlijk niet achterblijven. Je krijgt een goed salaris, een transparante en ruime winstdelingsregeling en persoonlijke budgetten voor mobiliteit, gadgets en vitaliteit. De meeste collega’s bij wm en GU werken 4 dagen per week, maar 3 of 5 is ook mogelijk.

Wie zoeken we?
Jij bent iemand die betrokken, zelfstandig en resultaatgericht is. Je kunt snel schakelen en bent flexibel. Je vindt het leuk om en krijgt energie van het bouwen aan een nieuwe organisatie met een klein en hecht team.

Jij hebt:
 • Minstens een MBO opleiding webdeveloper
 • Ervaring met webdevelopment, wordpress, html, javascript
 • Pre: ervaring met ReactJS
 • Must: interesse en wil om verder te leren en te ontwikkelen

Oh, en Growth United (het bedrijf waaruit we zijn ontstaan) is een onwijs leuke organisatie, elke dag leren we van elkaar. Het is een hecht team van denkers en doeners die hetzelfde doen als wij, organisaties helpen groeien en bloeien, maar dan middels strategieadvies.

Is dit iets voor jou? Mail dan je CV en motivatie naar [stuur een e-mail]. Wij laten altijd iets van ons horen! Wil je liever eerst iets meer weten? Bel dan even met Kristy, [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Kristy Spruit
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Whymultiply gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.