Gom

Rayonleider Business Unit Onderwijs in Utrecht

Details van de functie

Logo Zet jij je team en klant ook altijd op nummer één? En heb je affiniteit met een schone werkomgeving? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als Rayonleider in de Business Unit Onderwijs. De werktijden zijn flexibel in te delen. Bereikbaarheid of aanwezigheid in de namiddag tussen 16.00 en 19.00 uur is gewenst omdat in dit tijdvak de schoonmaak op scholen plaatsvindt. Het is een fulltime werkweek van 38 uur.

In de functie van rayonleider ben je de spin in het web tussen je werkgever, medewerkers en klanten. Ook heb je een eigen portefeuille aan klanten van diverse onderwijsinstellingen van basisscholen tot middelbare scholen waarvoor jij het directe aanspreekpunt bent omtrent alles wat met de schoonmaakdienstverlening te maken heeft.

Je ondersteunt jouw klanten van basisscholen en middelbare scholen op klantvriendelijke wijze, zorgt ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald en je komt proactief met ideeën om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Als rayonleider geef je leiding aan jouw team van 45 medewerkers met voorwerkers en schoonmaakmedewerkers die je op coachende wijze weet te motiveren. Je maakt de personeelsplanning, geeft werkinstructies, draagt kennis over en stuurt waar nodig jouw medewerkers bij. Ook vervul je een actieve rol in het voorkomen van ziekteverzuim, verzuimbegeleiding en re-integratie van jouw medewerkers en ben je verantwoordelijk voor loonbudgetten, urenregistratie, beheer van materialen en middelen en je bewaakt de kwaliteit van schoonmaak volgens ons kwaliteitssysteem (DKS) en die van de klant (VSR).

Bij Gom ben je méér dan een rayonleider: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft.

Wat je krijgt

Werken als rayonleider bij Gom in de Business Unit Onderwijs betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s, doorgroeimogelijkheden, volop uitdagingen en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

· een goed salaris tussen de ? 3031,- en ? 3447,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van je leeftijd en ervaring);

· vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;

· een auto van de zaak;

· een telefoon van de zaak;

· een extra vrije dag op je verjaardag;

· een tantième regeling op basis van vastgestelde KPI's;

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies, representatief en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het leidinggeven aan je eigen team gaat je gemakkelijk af en je inspireert je team om het beste resultaat te behalen. Ook kun je makkelijk het contact met de klant onderhouden waardoor de samenwerking goed verloopt. Als rayonleider heb jij:

· een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

· ervaring als leidinggevende (bij voorkeur in de schoonmaakbranche);

· goede planningsvaardigheden;

· Je organiseert zelfstandig je werk en kan omgaan met de flexibiliteit die de functie met zich meebrengt;

· een geldig rijbewijs B;

· basis computervaardigheden (Outlook, Office) en weet hoe de Ipad werkt;

· MBO+/HBO denkniveau.

Ben jij de rayonleider die wij zoeken in deze regio? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Stuur een Whatsapp bericht of bel even.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom