Gom

Schoonmaak medewerker bij 's Heeren Loo in Lunteren

Details van de functie

Logo Woon jij in het mooie Lunteren en zoek je een parttime baan met veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega bij 's Heeren Loo, een zorginstelling in het mooie Lunteren op de Veluwe!

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 13.00 uur, voor 4 uur per dag, 20 uur per week.
Je maakt 2 locaties schoon, één dagbesteding (deze moet voor 09.00 uur klaar zijn zodat de cliënten kunnen starten en daarna een woning waar cliënten en begeleiders van 's Heeren Loo wonen.
Als schoonmaak medewerker in de zorg ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen.

Je voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden en het sanitair.
Je krijgt twee eigen locaties die volledig onder jouw verantwoordelijkheid vallen, het is dus belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook een goede band opbouwt met de verzorgers en bewoners van de locaties. Meedenken om "jullie" locatie zo schoon mogelijk te houden wordt enorm gewaardeerd.

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: Je wordt niet alleen aangenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris. Tussen de ?11,83 en ? 13,50 afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;

Het team waarin je komt te werken is cultureel divers en de gezelligheid is van verre te zien. Niet alles gaat over werk en zo ontstaat er een hecht team binnen de organisatie. Jij weet je goed aan te passen naar de behoeften van verschillende mensen met verschillende achtergronden. En geloof ons, hetzelfde doen zij voor jou! Heb je eerder gewerkt als schoonmaker of schoonmaakster, hulp in de huishouding, thuiszorg of als bijvoorbeeld housekeeper dan zijn wij extra blij met jou!

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken voor 's Heeren Loo in Lunteren? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Whatsapp, bel of mail onze recruiter!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom