Gom

Directiesecretaresse Gom

Details van de functie

Logo Ben jij als Directiesecretaresse communicatief vaardig, sta je stevig in je schoenen en heb je een proactieve werkhouding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op!

Voor de HR Directeur en Directeur Operations van het Management Team van Gom zijn wij op zoek naar een vlotte en energieke Directiesecretaresse. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiŽnt verloop van de dagelijkse gang van zaken. Hierbij ligt het accent op agendabeheer. Als directiesecretaresse van deze twee directeuren ben jij verantwoordelijk voor het efficiŽnt en effectief organiseren van de agenda's.

Je bent altijd op de hoogte van wat er binnen de organisatie speelt. Je beheert de complexe agenda?s, onderhoudt veel in- en externe contacten en (mede) organiseert interne en externe events zoals managementdagen, jaarlijkse jubilea viering, klanten events etc. Je hebt een actieve rol in het HR team waarbij jij ondersteuning biedt bij de overlegstructuren. Je verzorgt de administratie en notuleert tijdens HR Management overleggen.

Jij bent in staat zelfstandig je werkzaamheden te organiseren. Agendabeheer, email verkeer en telefoonbehandeling, dat is waar jij blij van wordt. Jij snapt welke toon je moet aanslaan en iedereen voelt zich welkom bij jou, want jij bent de schakel naar directie. Daarnaast bereid je vergaderingen voor en borg je dat informatie correct wordt vastgelegd.

Daarnaast behoor je tot ťťn van de BHV-ers op het hoofdkantoor en hou je je bezig met allerlei uiteenlopende facilitaire zaken.

Kortom, een veelomvattende drukke en uitdagende baan voor een stressbestendige directiesecretaresse.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze relaties.

Naast een interessante, zelfstandige en veelzijdige functie, bieden wij:
  • Een salaris tussen de ? 2.800,- en ? 3.300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Invulling voor 32 uur per week;
  • Een pensioenregeling, mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Ben je organisatorisch sterk, je weet uitstekend prioriteiten te stellen en behoud je te allen tijde het overzicht. Je denkt mee en vooruit, bent oplossingsgericht en je speelt adequaat in op ad hoc zaken. Je bent flexibel ingesteld, collegiaal, no nonsense en je beweegt je gemakkelijk op uiteenlopend niveaus. Accuratesse, tact en gevoel voor verhoudingen is heel belangrijk alsook ? vanzelfsprekend ? discretie. Je bent gemakkelijk benaderbaar maar weet ook op gepaste wijze jouw directeuren ?af te schermen? indien nodig.

Daarnaast beschik jij over:
  • een afgeronde secretariŽle opleiding en minimaal mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • ervaring met MS Office pakket;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Herken jij je in bovenstaande? Ben jij de vlotte en enthousiaste Directiesecretaresse die wij aan ons team gaan toevoegen? Reageer dan door te solliciteren.

Eerst nog meer weten? Dat kan! Neem dan contact op met Sven Vos, onze Corporate Recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom