Trigion

Planner

Details van de functie

Logo Ben jij die gedreven, nauwkeurige en communicatieve planner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als planner standplaats Amsterdam ben je samen met je collega?s verantwoordelijk voor de dagelijkse planning. Je draagt met behulp van het planningsprogramma "RostarCas" in teamverband zorg voor een optimale personele planning van de regio Noordwest van Trigion security. Je verzorgt de planning voor mobiele surveillance, objecten en retail winkelsurveillance. In deze dynamische omgeving zorg je voor een strakke planning en tevreden mensen.

Om tot een efficiŽnte planning te komen, houd je rekening met de afspraken met de opdrachtgever, de kaders van de wet, arbeidsvoorwaarden, de wensen van collega?s en de afspraken binnen de organisatie. Uiteraard probeer je iedereen tevreden te stellen, maar je staat ook stevig in je schoenen in het geval dit niet mogelijk is. Zo weet je hierin de juiste prioriteiten te stellen en jouw beslissingen te onderbouwen. Hiermee creŽer je begrip en draagvlak.

In deze rol heb je een breed werkveld en draag je onder andere bij aan het maken en optimaliseren van de roosters, het doorvoeren van wijzigingen, het oplossen van roosterproblemen en het juist verwerken van gegevens zodat de samenwerking met andere afdelingen, waaronder de afdeling loonadministratie en de afdeling facturatie goed verloopt.

Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Dit geeft jou de nodige verantwoordelijkheid en uitdaging. Verder draai je regelmatig een consignatiedienst, waarbij je bereikbaar bent buiten kantoortijden in het geval van planningsvraagstukken. Buiten deze consignatiedienst, liggen jouw werktijden tussen 7:00 en 18:00 uur op doordeweekse dagen.

Wat je krijgt

 • Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving bij Nederlands meest toonaangevende beveiligingsorganisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld: Een salaris tussen de ?3000 en ?4500 per maand
 • Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract;
 • Een zeer goede bonusregeling (tot 15% van je jaarsalaris)
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op je (zorg)verzekering;
 • Faciliteiten en mogelijkheid tot thuiswerken
 • De mogelijkheid om gebruik te maken de diverse opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Je beschikt over communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. Door jouw overtuigingskracht en gevoel voor sensitiviteit weet je goed de combinatie te maken tussen enerzijds een sluitende planning en anderzijds een volwaardig personeelsrooster voor je operationele collega?s. Je past je makkelijk aan verschillende situaties en kunt je makkelijk verplaatsen in een ander. Als ervaren planner ben je daarnaast altijd bereid om je collega's te ondersteunen en draag je hen graag je kennis over. Bovendien voldoe je aan onderstaande eisen:

 • HBO Werk- en denkniveau; (MBO opgeleid met enkele jaren werkervaring of HBO opgeleid)
 • Reeds ruime ervaring als (allround) planner in de beveiliging (harde eis)
 • Affiniteit met of ervaring binnen de beveiliging;
 • Je bent secuur, resultaatgericht en cijfermatig sterk;
 • Je bent empathisch en stressbestendig;
 • Je bent flexibel qua werktijden, het meedraaien in de consignatie en bent fulltime beschikbaar.

Komt dit plaatje overeen met jouw profiel? Dan komen we graag in contact, dus reageer snel!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion