Trigion

HR business partner

Details van de functie

Logo Ben jij een proactieve HR business partner, sparringpartner voor regiodirectie én aanspreekpunt voor alle collega's op het gebied van HR? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

De organisatie Trigion is in beweging en verandert van een traditionele (man)beveiligingsorganisatie naar een organisatie die Integrale Veiligheidsoplossingen biedt. Hierin spelen, naast fysieke dienstverlening, consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol. We zijn in staat om onder één dak complexe integrale oplossingen te bieden aan onze opdrachtgevers en creëren dit samen met onze opdrachtgevers en met ruim 6.000 collega's. Trigion is onderdeel van de Facilicom Group.

?Voor de regio Noord West, standplaats Amsterdam, zijn wij op zoek naar een hr business partner. Samen met de senior HR business partner ben je verantwoordelijk voor ongeveer 900 medewerkers en je werkt nauw samen met onze regiodirecteur, klantmanagers en teamleiders in de lijn. Je houdt je bezig met het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van operationeel en tactisch HR beleid. Thema?s als het verder ontwikkelen van leiderschap, verzuim management, HR analytics, maar ook groei van de business etc. spreken jou aan en je helpt onze organisatie de volgende stappen te nemen in het creëren van een cultuur waarin mensen graag willen samenwerken en eigenaarschap tonen!

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de (menselijke) ontwikkeling van onze organisatie.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij een salaris tussen de ? 3.900,- en ? 4.500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Daarnaast een goede pensioenregeling, deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Voor de rol van HR business partner zoeken we iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Jij wil graag impact hebben op onze medewerkers, de markt en onze organisatie. Je krijgt energie van een dynamische en veeleisende omgeving en bouwt graag mee aan een organisatie in beweging. Ben jij ambitieus, resultaatgericht en gedreven? Dan is deze rol JOUW kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Kortom: je komt niet voor een baan, maar voor een carrière!

Persoonlijkheid, in combinatie met kennis en ervaring, vinden wij een belangrijke factoren in deze positie. Graag zien wij de volgende aspecten terug in onze toekomstige HR business partner:

  • Je werkt minimaal 3 jaar in het HR domein, je hebt daarnaast ervaring met de HR thema's verzuim en ontslag en kunt hierin zelfstandig keuzes maken (harde eis)
  • Humor, enthousiasme en verbindend vermogen;
  • Proactieve, doelgerichte en overtuigende persoonlijkheid;
  • Een afgeronde opleiding op HBO, bij voorkeur gericht op HRM of Bedrijfskunde;

Ben jij de stevige en energieke HR business partner die wij zoeken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion