Gom

Meewerkend voorman of voorvrouw Openbare Ruimten in Leiden

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime schoonmaak baan? En weet jij als meewerkend voorman of voorvrouw de verwachtingen van de klant te overtreffen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Leiden? Houd jij van afwisseling in je werk? n vind jij het leuk om naast je schoonmaaktaken ook sturing te geven aan een schoonmaak team? Dan zoekt Gom jou!

Bij Gom zijn wij per juli op zoek naar een meewerkend voorman of voorvrouw die ons team komt versterken bij onze Business Unit GSR openbare ruimte in Leiden. Dit is een fulltime dienstverband van 38 uur in de week. Werkzaamheden zijn van maandag tot en met zondag van 7:00 tot 15:30.

Als meewerkend voorman of voorvrouw ga je met auto van de zaak naar 5-15 verschillende wooncomplexen in Leiden. Je geeft sturing aan een team van 5 schoonmaak medewerkers, waarmee jij samen zorgt dat alle galerijen, portieken, entrees en trappenhuizen van de bewoners er weer spik en span uit zien! Ook ben jij het eerste aanspreekpunt bij de klant voor operationele vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als meewerkend voorman voorvrouw bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,75 en ?14,58 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • een auto van de zaak;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als fulltime schoonmaak medewerker bij openbare ruimte heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse of taal in woord en geschrift;
  • een geldig rijbewijs B;
  • ervaring als leidinggevende (een pr);
  • affiniteit en ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de fulltime meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken in Leiden? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom