Food&i

Werken bij de nieuwe locatie van ABN AMRO in Utrecht!

Details van de functie

Logo Werken als Cateringmedewerker in Utrecht!

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Food&i staat voor ambachtelijk, gepersonaliseerd eten & drinken op kantoor. Dat doen we op een andere manier dan je misschien gewend bent. Dus geen standaard benadering, wij geloven juist in vers, ambachtelijk eten, met liefde gemaakt en speciaal op maat gesneden voor onze gasten. De mens en zijn of haar behoeften staan bij ons centraal. Logisch trouwens, wat ons betreft. Je zal gaan werken op een locatie van ABN AMRO, deze werknemers en gasten zullen dan ook je gebruikers zijn. Food&i zorgt met haar nieuwe cateringconcept voor vernieuwing en dat zal op deze locatie ook te zien zijn. Je zal niet gaan werken in een standaard bedrijfskantine, maar echt aan de slag gaan met het nieuwe concept de wereld in te brengen. De ruimte zal een mix zijn tussen horeca en workspace. Genoeg flexibiliteit dus!

Hoe ziet jouw werkdag er dan uit? Goeie vraag!
Sowieso hard meewerken met het succesvol neerzetten van het Food&i concept/bedrijfsrestaurant. De enige manier om ons nieuwe concept neer te zetten, is door dit met heel het team uit te stralen!

Daarnaast maak je gasten blij met heerlijke drinks & foods. Samen met je collega's werk je op een locatie van ABN AMRO in Utrecht! De gebruikers van jullie services zullen de medewerkers zijn van kantoor en eventuele gasten die op locatie komen. Je verblijdt deze restaurantbezoekers op doordeweekse dagen met een heerlijke lunch. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat alle gerechten op tijd bereid worden en klaar staan voor de lunch. Na de lunch zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dag, volgens de HACCP richtlijnen. Naast dit heb je ondertussen ook nog tijd om je gastvrij praatje te maken met je gast. Best hectisch dus... Maar wel enorm leuk en uitdagend!

Wat je krijgt

 • Sowieso een lekkere dynamische functie voor 20 uur per week. Hierin zal je werkzaam zijn op doordeweekse dagen, meestal tussen 08:00 - 14:00 uur, deze tijden kunnen per dag verschillen. Dit zal in overleg besproken worden! Een enkele keer is er een borrel in de avond, hier zijn wisseldiensten voor. Een mooi bruto salaris in schaal 3 van de horeca cao (Deel B), tussen ?1973,09 & ?2178,45 euro per maand (fulltime) op basis van ervaring;
 • 25 verlofdagen (op fulltime basis);
 • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkgever die maatschappelijke impact maakt;
 • Een mooie werklocatie in Utrecht wat makkelijk bereikbaar is met OV en waar de bussen op enkele minuten loopafstand stoppen!

Wie je bent

 • Door de functieomschrijving heb je nu wel een goede indruk van hoe je werkdag eruit zou zien. Dit laat zien dat wij niet op zoek zijn naar zomaar mensen. Bij Food&i zijn we op zoek naar de beste mensen, met passie voor wat je doet. Een echte Foodie dus!Food&i daagt de markt uit en daar heb je lef voor nodig. Dis is daarom ook precies wat we zoeken in jou.
 • Food&i zorgt ervoor dat je je energiek voelt na een maaltijd van ons. Daarom ben jij ook een energiek en gedreven persoon.
 • Food&i wil graag op een positieve manier bijdragen aan onze planeet. Dus heb jij ook een positieve houding nodig naar mens, aarde en dier. Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel.
 • Food&i heeft aandacht voor mensen. En dit heb jij ook; je kan je inleven in anderen en doet het graag samen met heel je team.
 • Je hebt een passie voor hospitality.
 • Je durft zelf nieuwe stappen te zetten, door jouw zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunnen je Engels spreken indien nodig.
 • Heb je al enige ervaring of kennis met omgang van gasten.
 • Ben jij computervaardig.
 • Sta jij open om je te laten screenen door de ABN AMRO.

Wij zijn Food&i! Foodies Wij zijn Food&i! Foodies die ambachtelijk, gepersonaliseerd eten & drinken verzorgen in bedrijfsrestaurants.

Een wie ben jij? We leren je graag kennen!Geļnteresseerd geraakt? Solliciteer snel via de sollicitatiebutton.

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je bij Food&i graag van harte welkom!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Food&i