City 360

BOA parkeercontroleur gemeente Tilburg

Details van de functie

Logo Beschik jij over een boa-getuigschrift en wil jij graag een bijdrage leveren aan het parkeerbeleid van Tilburg? Lees dan gauw verder!

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift of zit je in de laatste fase van de opleiding handhaving, toezicht en veiligheid (HTV) en beschik je binnenkort over je boa-getuigschrift? Dan is deze functie als boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou! Voor de gemeente Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een fulltime boa parkeercontroleur.

Wat ga je doen als fulltime boa parkeercontroleur?

Als parttime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Tilburg verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Tilburg altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit. Daarnaast houd jij jouw ogen en oren open voor zwerfafval, bij plaatsingen en andere excessen om deze vervolgens bij je collega's onder de aandacht te brengen.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Tilburg. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
  • Een contract voor de duur van zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of bij de gemeente;
  • Een passend salaris en een onregelmatigheidsvergoeding;
  • Aanvullende toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • Doorbetaalde reistijd, pauzes en een pensioenregeling;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,- netto!

Wie je bent

Als boa parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur of toezichthouder is een pré;
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature parttime boa parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Bel dan met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360