Gom

Schoonmaak medewerker bij TNO in Den Haag

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak baan in de ochtend? En weet jij als schoonmaak medewerker de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een parttime baan in Den Haag? Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het er aan toe gaat bij De Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO)? Én houd jij van precisiewerk? Dan zoekt Gom jou!

Wij zijn in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die zich thuis voelt in de schoonmaakwereld en ons team komt versterken als parttime schoonmaak medewerker bij TNO. Dit is een parttime dienstverband van 22,5 uur in de week. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 13:30. Een perfecte baan om te combineren met naar schoolgaande kinderen!

Als schoonmaker bij TNO ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de kantoren, sanitair en de laboratoria. Het schoonmaken van een lab is secuur werk, wanneer je bij ons in dienst komt krijg je hier dan ook een training voor. Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: jij kent je weg in en om het gebouw en komt te werken in een gezellig team in een dynamische werkomgeving.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij TNO in Den Haag? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom