Gom

Meewerkend voorman of voorvrouw bij AON in Amsterdam

Details van de functie

Logo Weet jij als meewerkend voorman of voorvrouw de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in de omgeving van Amsterdam? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend voorman of voorvrouw bij AON in Amsterdam, Noord-Holland.

Als meewerkend voorman of voorvrouw geef je leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider. Bij Gom ben je méér dan een meewerkend voorman of voorvrouw: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 17:00 tot 19:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week.

Wil je meer uur werken in de week? Deze uren zijn mogelijk te combineren met onze andere vacatures in Amsterdam. Vraag om meer informatie hier over aan de recruiter.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris tussen de ? 12,41 en ? 14,19;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en gezellig team waarin diverse mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen!

Wie je bent

Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Als meewerkend voorman/voorvrouw in de schoonmaak weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega?s toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • een diploma van de basisopleiding schoonmaken;
  • In ieder geval 1 jaar ervaring als schoonmaker, interieurverzorger of een andere functie in de schoonmaakbranche.

Ben jij de meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken, Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties worden niet per mail in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom