Gom

Administratief medewerker HR Shared Service Center

Details van de functie

Logo Heb jij passie voor het HR vak en ben je administratief sterk? Kom dan werken op het HR Shared Service Center van Gom!

Functieomschrijving

Gom is met meer dan 10.000 medewerkers al ruim 50 jaar innovatief in het professioneel schoonhouden van diverse locaties en gebouwen. Schoon draagt bij aan de kwaliteit van leven. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een fijne werk- en leefomgeving. Gom wil in het realiseren van die omgeving het verschil maken. Wij maken dus niet schoon, wij verbeteren de werk- en leefomgeving van mensen!

Voor onze HR afdeling, het HR Shared Service Center (HRSSC), zoeken wij een administratief medewerker. Het HRSSC is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie van ruim 6.500 medewerkers. Vanuit jouw rol ondersteun je de HR Business Partners, leidinggevende en de uitvoerende medewerkers van Gom. Het HRSSC bestaat uit een team van 15 gedreven en enthousiaste collega?s. Je komt te werken in een energieke werkomgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en op HR gebied kunt ontwikkelen.

Wat ga je doen?

In jouw rol als administratief medewerker HR ben jij de schakel tussen HR en de operatie. In jouw werkzaamheden ondersteun je de leidinggevende proactief door deze te ontzorgen op administratief vlak. Je schroomt niet om elkaar aan te spreken op het nakomen van gemaakte afspraken en je vraagt actief feedback. Dit doe je op een klantgerichte en faciliterende wijze zodat je interne klant optimaal wordt geholpen.

Wat betekent dit?

Dit betekent dat jij opgestelde arbeidsovereenkomsten controleert in ons personeelssysteem, de HR gerelateerde post verzorgt, de HR correspondentie uitwerkt en je bestelt diverse attenties ten behoeve van de medewerkers. Je voert personeelsmutaties door en je houdt ons personeelsinformatiesysteem (AFAS) up-to-date! Je beheert en actualiseert de digitale personeelsdossiers en je stelt HR rapportages op. Je bent onze vraagbaak voor leidinggevende en medewerkers betreffende HR vraagstukken.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen portefeuille (eigen rayon), hierin heb jij de lead en je geeft advies en denkt mee met je interne klant. Dit uiteraard op een zelfstandige, klantgerichte en proactieve, manier! Kortom wij kunnen geen dag zonder jou!

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een professionele en dynamische werkomgeving bij Nederlands meest aansprekende schoonmaakbedrijf. Gom is onderdeel van Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je werkplek is klaar en je team wacht op jou!

Maar er is meer:
  • Een salaris van maximaal ? 2.850,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime inzet;
  • Uiteraard kun je gebruik maken van diverse opleidingsprogramma?s en is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk thema. Bij ons heb je vrijheid om jezelf te ontwikkelen!

Wie je bent

Persoonlijkheid vinden wij erg belangrijk! Ben jij iemand die graag verantwoordelijkheid draagt, kansen ziet, pro actief zaken oppakt en goed kan luisteren en doorvragen zodat je echt snapt wat de ander nodig heeft? Werk je ook nog nauwkeurig en heb je humor? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Je hebt een mbo4 diploma met een aantal jaren werkervaring als administratief medewerker. Of je bent in het bezit van een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in de richting van HR die het vak wil leren en het leuk vindt mensen te ondersteunen en te adviseren. Binnen onze HR afdelingen zijn mogelijkheden en kansen om je verder te ontwikkelen! Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt AFAS als personeelssysteem.

Ben jij die administratieve kracht die wij toe gaan voegen aan onze HR Shared Service Center? Reageer dan snel via de sollicitatieknop!

Liever eerst nog wat vragen of te weten komen? Neem dan contact op met onze recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom