Gom

Schoonmaak medewerker kantoren in Son en Breugel

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een schoonmaak baan in Son en Breugel? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als schoonmaak medewerker in Son en Breugel, omgeving Eindhoven? Dan komen wij graag met jou in contact!

  • Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij een kantoorpand van in Son en Breugel. De werkuren en werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur of van 17:00 tot 20:00 uur. Het is een parttime dienstverband van 15 uur per week.
  • Ook zijn er mogelijkheden bij het kantoorpand Neways om in de ochtend te werken. De werkdagen en werktijden zijn elke maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 11:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur per week.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,15 en ?13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Son en Breugel (omgeving Eindhoven), Noord-Brabant? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom