STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur WeCo Trans

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar WeCo Trans. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw vrachtwagenrijbewijs kan je aan de slag als chauffeur bij WeCo Trans. Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het op- en afzetten van de afzetcontainers, dus het werk kan van redelijk fysieke aard zijn. Tijdens jou baan als chauffeur zijn overnachtingen niet uitgesloten. Je werkt in een klein team en daardoor dien je voor elkaar klaar te staan. Dit betekend dat je ook ingezet kan worden om te rijden met een walkingfloor. Kortom, een mooie en uitdagende functie na het behalen van je rijbewijzen, waarbij geen dag hetzelfde is!

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Een goede motivatie om chauffeur te willen worden;
  • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
  • Fysiek fit en stressbestendig;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Harderwijk te kunnen komen (maximaal 25 km).

Waar ga je werken?

WeCo Trans is een klein en flexibel bedrijf dat opgericht is in maart 2006. Zij zijn gevestigd in Harderwijk waar zij de op en overslag mogen verzorgen voor de regio Noord-Veluwe. WeCo Trans is actief met eigen handel in boomschors, boomschillen, houtchips en vervoer voor derden. Zij verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren de aan-en afvoer van grond-en afvalstoffen, voor bouw, industrie, veehouderij land,-en tuinbouw. Het wagenpark bestaat op het ogenblik uit 1 Container combi en 4 walkingfloors.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Een contract in loondienst bij WeCo Trans, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Inschaling conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL