STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Van den Heuvel Logistiek B.V.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je C rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Van den Heuvel Logistiek B.V. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je C rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een ochtend of een middag een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw C rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Van den Heuvel Logistiek B.V. Je krijgt een goed inwerk traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur!

Wat neem je mee?
  • Enige ervaring met het rijden met rijbewijs B;
  • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week om te werken na je opleiding;
  • Aanpakkersmentaliteit, flexibiliteit en socialiteit;
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Uden.

Waar ga je werken?

Van den Heuvel Logistiek B.V. is een jong en dynamisch transportbedrijf met een ruime ervaring in: koeriersdiensten, transport, distributie en op- en overslag. Van den Heuvel Logistiek B.V. beschikt over een modern wagenpark van ruim 140 voertuigen en een compleet nieuw, gemoderniseerd distributiecentrum met 30.000 m2 warehouse. Vanuit deze locatie zijn 265 mensen werkzaam. Zij staan dag en nacht garant voor de perfecte kwaliteit en specifieke wensen die zij de klanten bieden.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • Doorgroeimogelijkheden om een CE rijbewijs te halen;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een individueel ontwikkelingsplan, opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL