STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE bij Trans-Imex

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via Trans-Imex zal je opgeleid worden tot vrachtwagenchauffeur. Na het behalen van je rijbewijs, zijn er binnen Trans-Imex verschillende mogelijkheden om als chauffeur aan de slag te gaan. De focus ligt vooral op het transport van Food producten. Denk hierbij aan het bevoorraden van distributiecentra en supermarkten in Nederland, maar ook aan het transport van vleeshalffabricaten binnen de Benelux. Het gekoelde/diepgevroren transport vindt plaats in temperatuur gecontroleerde trailers. Als chauffeur is het dus van belang dat jij controleert dat de verse goederen onder de juiste temperatuurcondities worden bezorgd.

Daarnaast zijn er volle vrachten door Nederland die verdeeld worden onder alle chauffeurs. Er is direct contact met de planning en die van de klant om zo'n efficiŽnt mogelijke ritplanning te maken. Je komt te rijden in de dag en elke avond ben je weer thuis! De werkweek is van maandag tot en met vrijdag en 1x in de 14 dagen werk je ook op de zaterdag, hiervoor kan je weer een andere dag vrij nemen.

Wat neem je mee?
  • Een rijbewijs B en je hebt de ambitie een rijbewijs CE te behalen;
  • De bereidheid om 1x in de 14 dagen een dag in het weekend te werken (kan gecompenseerd worden);
  • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Veghel;
  • Initiatief nemend, je kunt goed samenwerken en geeft net dat beetje extra gas;
  • Een klantvriendelijke houding en je gaat zorgvuldig te werk;
  • Eigen vervoer om op de standplaats in Veghel te komen.

Waar ga je werken?

Trans-Imex is een echt familiebedrijf met 30 CE combinaties en een logistieke hal met 20.000 palletplaatsen en in team van 45 mensen. Zij werken met mooie trucks en zijn daar ook trots op. Actief in de food en non-food sector, veel in geconditioneerd vervoer.

Transport en logistiek is een uitdagende sector die hoge eisen telt aan kwaliteit en flexibiliteit. Trans-Imex heeft bewust gekozen voor deze sector, zij houden wel van pionieren en uitdagingen. Bovendien stellen zij zelf ook hoge eisen aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat is ook terug te zien bij de medewerkers. Binnen Trans-Imex doen ze het echt samen en daar zijn zij trots op!

Wat krijg je?

Je komt te werken binnen een hecht team waar tijd gemaakt wordt voor gezelligheid. Het salaris is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer in de D-schaal. Je komt rechtstreeks bij Trans-Imex op contract met een uitzicht op een vast contract. Binnen Trans-Imex bestaat er de mogelijkheid om het rijbewijs CE te behalen.

De vakbekwame medewerkers zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bij- en nascholing. Trans-Imex is ook een leerbedrijf. Leerlingen van chauffeursopleidingen kunnen onder deskundige begeleiding het vak leren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL