STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Thijs Logistiek

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Thijs Logistiek. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden bij Thijs, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie begint met je rijbewijs CE. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een dagdeel een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens de Opleiding tot vrachtwagenchauffeur kan je alvast aan de slag bij Thijs met het ophalen en wegrijden van auto's op het terrein. Hierdoor kan je alvast feeling krijgen met Thijs. Als je dan je CE rijbewijs hebt behaald ga je daadwerkelijk aan de slag als chauffeur bij Thijs. Je werkt 40(+) uur in de week. Dit kan variabel dus 40(+) in 5 dagen of in 4 dagen zodat je 1 vrije dag hebt in de week.

Wat neem je mee?
  • Enige ervaring met het rijden met rijbewijs B;
  • Beschikbaarheid van minimaal 40(+) uur per week om te werken na je opleiding;
  • Een verantwoordelijk gevoel en je kunt secuur werken;
  • De bereidheid om intern opleidingen te volgen;
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Weert.

Waar ga je werken?

50 wagens. 100 medewerkers. 6.000 m2 warehouse. 2.400 m2 cross-dock.
Thijs Logistiek verzorgt 24-uur-distributie, fijnmazige stads- en regiodistributie en internationale expeditie. Dit doen zij voor general cargo, lengtegoederen, buitenmaatse goederen en gevaarlijke stoffen (ADR).

In het team werken chauffeurs, klantenservicemedewerkers, planners, administratief medewerkers, en loods en warehouse medewerkers samen vanuit het hoofdkantoor in Weert. Hun doel is om alle producten van de klanten succesvol af te halen en/of te bezorgen.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer. Tijdens de opleiding bij Thijs Logistiek schaal C: EUR2277,66 - EUR2881,90. Als je aan de slag gaat als CE chauffeur is dit schaal D: EUR2424,88 - EUR3068,25.
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Interne opleidingen;
  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling in dienst bij Thijs Logistiek.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL