STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Grando Logistics

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je C rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met CV en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Grando Logistics. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je C rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een ochtend of een middag een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na je C rijbewijs kan je ook nog verder gaan voor je CE rijbewijs. Tijdens de opleiding kan je ondertussen al aan de slag bij Grando Logistics in het magazijn of als bijrijder. Na het behalen van jouw C rijbewijs ga je aan de slag als chauffeur C bij Grando Logistics. Je krijgt een goed inwerk traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot een zelfstandig chauffeur!

Wat neem je mee?
  • Enige ervaring met het rijden met rijbewijs B;
  • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week om te werken na je opleiding;
  • Fysiek fit;
  • Goede communicatie vaardigheden;
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Oisterwijk.

Waar ga je werken?

Grando Logistics verzorgd al 20 jaar de bezorging van keukens en badkamers van Grando naar particuliere klanten. Zij zijn een dynamisch bedrijf met jonge en oudere werknemers die elke dag weer aan het werk gaan voor 100% tevreden klanten. Zo proberen zij elke dag met een grote glimlach op ons gezicht klanten tevreden te stellen met hun droomkeuken of droombadkamer.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling in dienst bij Grando Logistics;
  • Doorgroeimogelijkheden om je CE rijbewijs te behalen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL