City 360

BOA Parkeercontroleur Hilversum / Woerden

Details van de functie

Logo Maak jij graag het verschil als het komt op veiligheid en handhaving? Ben jij de BOA die met kennis en kunde vervelende situaties als sneeuw voor de zon laat verdwijnen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als fulltime boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Hilversum en Woerden? Dan is deze functie als fulltime boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou.

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?

Als fulltime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Hilversum en Woerden verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Hilversum en Woerden altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit. Daarnaast houd jij jouw ogen en oren open voor zwerfafval, bij plaatsingen en andere excessen om deze vervolgens bij je collega's onder de aandacht te brengen.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 ? specialist in toezicht & handhaving ? is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega?s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Hilversum en Woerden. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
  • Een bruto maandsalaris van ?2.329,86 tot ?2.756,16 o.b.v. 40 uur;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Onregelmatigheidsvergoeding, reiskostenvergoeding, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 of bij onze opdrachtgevers;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,- netto!

Wie je bent

Als parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
  • Een geldig boa-getuigschrift of bereidheid om dat binnen een jaar te behalen;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur;
  • Een geldig rijbewijs B (pré).

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa parkeercontroleur Hilversum / Woerden door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Jerry van der Sluys, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360