Embrace hospitality services

Hospitality teamleider Vrije Universiteit Amsterdam

Details van de functie

Logo Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw hospitality carrière? Wordt teamleider bij Embrace voor VU Amsterdam!

Functieomschrijving

Als teamleider hospitality voor Embrace werk je bij een grote universiteit met 10 locaties op de campus in Amsterdam. Elke locatie is anders en geen dag is hetzelfde. In deze bruisende omgeving werk je vooral overdag, en het is fijn als je af en toe ook in de avond en het weekend werkt. Zo maak je alle momenten van de dienstverlening mee. Door jouw enthousiasme, coaching en motivatie haal jij het beste uit jouw gastheren en gastvrouwen naar boven. Samen zorgen jullie ervoor dat elke medewerker, bezoeker en student zich welkom voelt. Niet alleen tijdens de ontvangst en het vertrek, maar ook tijdens het verblijf op één van de locaties. Je zorgt ervoor dat jouw team de juiste bezetting heeft door in sollicitatiegesprekken de juiste kandidaat voor jouw locaties te vinden. Ook ondersteun je waar nodig de planning bij het zo efficiënt mogelijk invullen van de roosters. Bij de universiteit werk je nauw samen met de drie teamleiders van de beveiliging. Het is dus belangrijk dat je ook affiniteit hebt met veiligheid. Samen zijn jullie elke dag bezig om alles zo gastvrij en veilig mogelijk te laten verlopen. Dagelijkse taken in jouw functie van teamleider zijn:

 • Het coachen, enthousiasmeren en aansturen van jouw team.
 • De dienstverlening optimaliseren vanuit onze gastvrijheidsvisie met oog voor (sociale) veiligheid.
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken en exitgesprekken.
 • Nauw samenwerken met de teamleiders van de beveiliging, leveranciers en onze opdrachtgever. De gedachte hierbij is: één team, één taak.

Wat je krijgt

Natuurlijk een leuke en uitdagende functie. Onze collega Jolanda aan het woord over deze rol: ''Het leukste van de functie zijn toch echt wel de collega's waar je mee samen mag werken. Dit betreft het team van gastheren en gastvrouw, maar ook de beveiliging. De nauwe samenwerking met de teamleiders van beveiliging is zeer fijn!''

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als teamleider een warm welkom verwachten en diverse online trainingen en opleidingen. Daarnaast biedt Embrace jou:

 • Jaarcontract en daarna een vast contract
 • Bruto uurloon tussen de ? 14,00 en ? 15,50 en een teamleiderstoeslag
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer. De VU is namelijk het beste bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie haal jij het beste uit jouw team. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich gehoord voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als teamleider. Dat kan zeker helpen. Maar jouw passie voor hospitality, dàt is waar het echt om draait. Als teamleider receptie bij Embrace:

 • Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot 18:00 uur.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Ben je in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en hierin het overzicht te bewaken.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning, what can I do for you?
 • Ben je fysiek in staat om veel te lopen.

Solliciteer snel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je graag welkom bij Embrace!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services