Facilicom Group

Aan de slag als HBO/WO stagiair(e) binnen één van onze divisies bij Facilicom Group!

Details van de functie

Logo Ben jij klaar om bij de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken? Dan is nu je kans! Meld je aan als stagiair(e) en bekijk waarin je jezelf kan ontwikkelen bij ons!

Functieomschrijving

Facilicom Group is op zoek naar nieuwe stagiair(e)s die zich verder willen ontwikkelen tijdens hun 2e, 3e of 4e-jaarsstage binnen één van onze divisies bij Facilicom Group!

Als de grootste facilitaire dienstverlener verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven in heel Nederland! Facilicom Group is een echt familiebedrijf met een omvang waar je 'u' tegen zegt. Maar zeg maar vooral jij, dat doen wij namelijk ook!

In Nederland staan wij bekend met onze divisies: Gom, Trigion, Food&i, Incluzio, Facilicom Solutions en Breijer. Met al deze divisies proberen wij onze klanten te ontzien met een zo groot mogelijk dienstenpakket, waarin schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek samenkomen!

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen!

Dat is onze missie, dáár doen we het voor en we zijn nog lang niet klaar, want daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland te werken! Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie?

· Een leuke stagevergoeding van minimaal 465 euro per maand;

· De kans om je voorkeur in verschillende branches te ontdekken;

· Kennis en informatie van specialisten uit de praktijk;

· Goede begeleiding van je team en collega's;

· Flexibele tijden en een fijne combinatie van thuis en op kantoor werken;

· Doorgroeimogelijkheden naar een startersfunctie of traineeplek na je studie;

Wie je bent

Wie hebben wij nodig om onze missie verder uit te kunnen breiden door Nederland? Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging als stage. Door onze vele divisies hebben we ontzettend veel ervaring en expertise op mogen doen in diverse branches. Daarom maakt het niet perse uit wat voor opleiding je doet, in welk jaar je zit of waar je woont! Zolang je maar enthousiast bent om een positieve verandering te brengen aan de maatschappij en de mensen hierin!

Wie ben jij?

· Je bent op dit moment studerende bij een HBO of WO studie.

· Je bent op zoek naar een 2e, 3e, of 4e-jaars stage.

· Je wil graag ontdekken in wat voor branche je in de toekomst wil gaan werken.

· Je bent leergierig en wil graag nieuwe dingen leren.

· Je bent enthousiast, gezellig en bent niet bang om fouten te maken of vragen te stellen.

Ben jij ook al enthousiast geworden van deze vacature en durf je ook de uitdaging aan bij ons? Solliciteer dan direct op de vacature!

Bel of stuur een Whatsapp bericht naar onze campus recruiter Madelief van der Ende [klik hier voor het telefoonnummer] ) als je nog meer vragen hebt. Graag ontvangen we bij jouw sollicitatie wat je stage-eisen zijn, waar je voorkeur ligt voor onderzoek of stage en wat jou zo enthousiast maakt om onderdeel te worden van één van de 27.000 medewerkers binnen Facilicom Group!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Group