STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur / Verhuizer bij Atlas Movers in Rijsenhout

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je C (E) rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Atlas International Movers. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan gaan wij je aanmelden voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens het traject ga jij alvast als bijrijder/verhuizer aan de slag. Heb jij je rijbewijs gehaald dan kan je ook zelf achter het stuur gaan kruipen. Samen met je collega's ga je ervoor zorgen dat de inboedel van je klant perfect wordt ingepakt en wordt vervoerd naar het nieuwe adres. Het nieuwe adres kan zijn in Parijs, Londen of Stockholm, en ook hier zorg je ervoor dat je samen met collega's een perfecte verhuizing aflevert. Samen met het professionele verhuisteam ga jij ervoor zorgen dat de klanten super tevreden zijn, en al de verhuizingen met succes worden uitgevoerd. Zij hebben heel veel ervaring, deze willen zij graag met jou delen zodat jij een vaste kracht wordt binnen het team.

Wat neem je mee?
 • Een minimale leeftijd van 18 jaar;
 • Een rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en het liefst een beetje Engels;
 • Bereidheid om naar het buitenland te reizen voor een trip van een week;
 • Handigheid en houdt van afwisseling, geen dag is hetzelfde;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Socialiteit, je werkt in een teamverband;
 • Eigen vervoer om naar de standplaats van Amsterdam te kunnen komen (max 25 km).

Waar ga je werken?

Bij verhuizingen komen een aantal aspecten kijken, zeker als u verhuist naar het buitenland. Atlas International Movers is een internationaal verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam, dat wekelijks verhuizingen verzorgt naar bestemmingen over de hele wereld. Dankzij hun ervaring en hun wereldwijde netwerk van partners zijn zij in staat om perfecte verhuizingen voor de klant te organiseren. Zo is de klant er bijvoorbeeld zeker van dat hun persoonlijke bezittingen veilig en efficiŽnt op de nieuwe adres aankomen, waar ook ter wereld!

Wat krijg je?
 • Een brutosalaris tussen de EUR 2.275,- tot EUR 3.000,- per maand;
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Een contract direct bij Atlas International Movers met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een gratis workout tijdens je werk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL