Facilicom Solutions

Klantmanager Soft Services bij Jacobs Douwe Egberts

Details van de functie

Logo Heb jij het als Klantmanager in je om op operationeel en tactisch niveau met JDE te schakelen? Ben je ondernemend en kritisch en zorg jij voor een optimale uitvoering van onze diensten?

Functieomschrijving

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega?s van Facilicom Solutions elke dag weer creëert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt.

Voor onze klant Jacobs Douwe Egberts zoeken we, in verband met een zwangerschapsvervanging van de huidige collega, een Klantmanager die tot in ieder geval eind januari 2024 op dit account gaat werken. Jij krijgt in die periode de tijd en ruimte om je in te werken in deze rol en ons bedrijf, waarna we gaan kijken naar een vervolg(opdracht) bij een van de klanten van Facilicom Solutions.

Dit ga je doen

Als Klantmanager bij Jacobs Douwe Egberts (JDE) ben je verantwoordelijk voor het klantcontact op tactisch & strategisch niveau voor de drie locaties in Utrecht, Amsterdam en Joure. Je bent voornamelijk in Utrecht aanwezig maar zal ook periodiek de andere locaties bezoeken. Je geeft direct leiding aan twee Manager Services, die op hun beurt de operationele medewerkers aansturen. Tevens geef je leiding aan een duurzaamheidsmanager en een data/contract analist.

Wij zijn hier verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening van de soft services over de drie locaties van JDE. Dit betekent dienstverlening met verschillende vakdisciplines van onze eigen facilitairen diensten schoonmaak, beveiliging, receptie en catering. Tevens de betrokken externe leveranciers (onder andere het centraal magazijn, drukwerk, huismeester en post/pakket diensten). Daarbij zorg jij ervoor dat wij als Facilicom Solutions als één team maximaal en efficiënt opereren. Je zorgt voor een lange termijn relatie met de contactpersonen bij de klant én met de medewerkers én voor een financieel gezonde dienstverlening. Door optimale uitvoering van onze diensten, creëer je continu toegevoegde waarde voor de klant.

Als gedreven en praktisch ingestelde manager bewaak je de kwalitatieve en kwantitatieve naleving van het contract middels sturing op de KPI?s en de gemaakte afspraken met de klant en medewerkers. Je zorgt voor het behoud en uitbreiding van het contract, stelt accountplannen en jaarplannen op en bent budget- en resultaatverantwoordelijk. Je kijkt continu naar mogelijke verbeterpunten in de operatie die je niet alleen signaleert maar ook (mede) tot uitvoering brengt! Je draagt verrassende oplossingen voor de klant aan en denkt zowel conceptmatig als abstract. Je weet in deze rol op alle niveaus te acteren zowel intern als extern.

Wat je krijgt

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega?s voor elkaar klaar staan en dat binnen bijzondere locaties in een bijzondere contract constructie. Je krijgt een leuke afwisselende functie met meer dan voldoende uitdaging en verantwoordelijkheid.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:
  • Een salaris tussen de ? 4.000,- en ? 4.500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;
  • Een leaseauto met NS Business Card;
  • Een interessante tantièmeregeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Jij bent een echte teamspeler: open, sociaal, kunt goed luisteren en weet mensen te verbinden. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid die met zijn of haar open en actieve houding mensen weet mee te krijgen. Je bent sterk in stakeholdermanagement; met je enthousiasme, inlevingsvermogen en creativiteit weet je het verschil te maken. Je durft proactief en innovatief met de klant mee te denken. Je weet wat je wilt bereiken en verliest het klantbelang en het belang van jouw team nooit uit het oog. Je bent in staat een team aan te sturen, ook op afstand. Je bent een echte duizendpoot en schakelt moeiteloos tussen de verschillende niveaus. Jij bent in staat te schakelen tussen operationeel denken en klantgericht op tactisch en strategisch niveau.

Daarnaast zoeken we iemand met:
  • Afgeronde opleiding op hbo niveau, bij voorkeur in een commerciële, bedrijfseconomische of facilitaire studierichting;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als commercieel georiënteerde manager, bij voorkeur in een tactische rol binnen het facilitaire werkveld;
  • Ervaring in een internationale accountmanagersrol (pré);
  • Kennis van facilitaire dienstverlening, dat kan een single service zijn.

Wil jij met jouw verbindende aanpak graag een bijdrage leveren aan een optimale uitvoering van onze dienstverlening bij JDE? Ben jij de gedreven en enthousiaste Klantmanager die wij zoeken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Liever eerst nog wat meer te weten komen? Dat kan! Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions