MS Mode

BOL stage Verkoopmedewerker Curvy Fit - Groningen

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Stageplaats
MBO
  • Groningen
Groningen Paddepoel
26 april 2023
3 juni 2023

Details van de functie

Logo Volg jij een MBO opleiding en ben je altijd met mode bezig? Sta jij bekend als dé persoon die ze moeten spreken voor een eerlijk advies, dan zijn wij op zoek naar jou! Je wordt begeleid, mag echt meewerken en kan dus veel leren. Maar bovenal kom je in een fantastisch team te werken!

Jouw grootste uitdaging!
Je stage als Verkoopmedewerker bij MS Mode ziet er iedere dag net weer anders uit. Dit komt door de diverse klanten die in omze winkel komen. Jij vindt het dan ook leuk om ze niet alleen een kledingstuk te adviseren, maar je laat ze ook gelijk zien hoe dit gecombineerd kan worden. Waardoor ze met een lach de hele set mee naar huis nemen en graag terug komen!

Naast het klantcontact zorg je er ook voor dat de winkel en onze collectie er meer dan aantrekkelijk uitziet. Onder begeleiding zorg jij voor de uitstraling! Ook wil je de vracht zo snel mogelijk in de winkel hebben want alleen dan kan het verkocht worden.

Jij brengt dit met je mee!
Advies geven vind je fantastisch! Je beschikt over een goede dosis lef om te leren verkopen. Jouw enthousiasme is niet alleen fijn voor de klanten maar je bent voor jouw collega’s een feest om mee werken.

  • Je volgt een opleiding op MBO-niveau;
  • Je wilt ervaring opdoen in verkoopadvies in de mode;
  • Sterk gevoel voor presentatie en ervaring met visual merchandising;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat krijg je?
✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een stage waar jij jouw ondernemerschap volledig in kwijt kan ✪ Personeelskorting op de collecties van MS Mode, CoolCat Junior en America Today
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van MS Mode

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!